19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP’li Aras, partileri hedef aldı!

Siyaset 25.12.2019 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP’li Aras, partileri hedef aldı!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Kasım Ayı İl Divan Toplantısı önceki gün gerçekleşti. Toplantıda AK Parti iktidarı ile birlikte yeni partileri hedef alan Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “AK Parti Eskihisar’da kuruldu, şimdi eriyip gidecek” dedi. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Kasım Ayı İl Divan Toplantısını Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. İl divan toplantısına, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İlçe başkanları ve ilçe teşkilatları katıldı. İl divan toplantısında söz alan Aras’ın hedefinde AK Parti iktidarı ile birlikte yeni partiler vardı. Aras, “Bilindiği gibi 1 Mart tezkeresi TBMM den geçmedi. O gün 62,000 ABD askerini yurda sokamadıkları için birlikte gözyaşı döken iktidar, bugün üçe bölünmüş durumda, bir kısmı yerli Titanik’e dolan suyu çeşitli illüzyonlar ile tahliye etmek telaşında, bir kısmı Titanik’ten arakladığı filikaya binmiş, kendisini Barbaros hayrettin paşa sanmakta, bir kısmı da gelemeyecek partisi bayrağı altında toplanmış vaziyette. Şu komediye bakınız ki; millet tarafından seçilmiş olmasına rağmen, kendi geleceğini koruyamayanlar, bugün millete gelecek vaat ediyorlar. AK PARTİ ESKİHİSAR’DA KURULDU, BEŞTEPE’DE YIKILACAK AK partini yıkılma sürecine girdiğini iddia eden Aras, bunun kaçınılmaz olduğunu, tarihi bir anekdot ile aktardı. “Osmanlı devleti çadırda kuruldu, sarayda yıkıldı. Aşiret nizamından devlet nizamına geçmeyi başarabildi, fakat devlet nizamından geçtiği imparatorluk nizamını korumayı başaramadı.  Sürecin yakın tanıklarından birisi olarak belirtiyorum ki; bu hükümet partisi Eskihisar’da bir otelde kurulmuştur. O güne ve o atmosfere ben şahidim ve yine bugün ilan ediyorum ki; bu hükümet Beştepe’den çıkamayacak, orada yıkılıp kalacaktır. Baki olan hükümetler değil, devlet nizamımız olacaktır.” 3 ZARF SİYASETİ UYGULUYORLAR Hükümet partisinin 3 zarf siyaseti izlediğini ifade eden Aras; bu üç zarf politikasının, siyasi bir hastalık olduğunu belirtti. Aras’ın üç zarf siyaseti adını taktığı yöntem şu unsurlardan oluşuyor; “1 eskileri suçla, 2 etrafını suçla, 3 sende kendinden sonrakine üç zarf hazırla” YENİDEN REFAH İKTİDAR OLACAK AK partinin kürsü ve hamaset siyaseti yürüttüğünü iddia eden Emanetoğlu, ülkede gelinen durumun hiç iç açıcı olmadığını, eninde sonunda iktidarın değişmek zorunda olduğunu ve yeni iktidarın Yeniden Refah Partisi olacağını ifade etti. Kıbrıs’ta Annan planına Rumların hayır oyu vermesi neticesinde bugün KKTC’nin, varlığının korunduğunu hatırlatan Emanetoğlu, “Allah Rumların eli ile bizi korudu” dedi. Kocaeli teşkilatlarından övgü ile söz eden Emanetoğlu, genel başkan Fatih Erbakan’ın selamını salonda bulananlara iletti. Program sonrası partililer iki gruba ayrılarak, Dilovası caddelerinde hakla kucaklaştılar. Dilovası caddelerinde halkla sohbet eden Emanetoğlu’nun halka samimi ve içten diyalogları dikkat çekerken, Dilovası’nda halkın yoğun bulunduğu alanları gezerek sorulan soruları yanıtladılar.          

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Kasım Ayı İl Divan Toplantısı önceki gün gerçekleşti. Toplantıda AK Parti iktidarı ile birlikte yeni partileri hedef alan Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “AK Parti Eskihisar’da kuruldu, şimdi eriyip gidecek” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Kasım Ayı İl Divan Toplantısını Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. İl divan toplantısına, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İlçe başkanları ve ilçe teşkilatları katıldı. İl divan toplantısında söz alan Aras’ın hedefinde AK Parti iktidarı ile birlikte yeni partiler vardı. Aras, “Bilindiği gibi 1 Mart tezkeresi TBMM den geçmedi. O gün 62,000 ABD askerini yurda sokamadıkları için birlikte gözyaşı döken iktidar, bugün üçe bölünmüş durumda, bir kısmı yerli Titanik’e dolan suyu çeşitli illüzyonlar ile tahliye etmek telaşında, bir kısmı Titanik’ten arakladığı filikaya binmiş, kendisini Barbaros hayrettin paşa sanmakta, bir kısmı da gelemeyecek partisi bayrağı altında toplanmış vaziyette. Şu komediye bakınız ki; millet tarafından seçilmiş olmasına rağmen, kendi geleceğini koruyamayanlar, bugün millete gelecek vaat ediyorlar.

AK PARTİ ESKİHİSAR’DA KURULDU, BEŞTEPE’DE YIKILACAK

AK partini yıkılma sürecine girdiğini iddia eden Aras, bunun kaçınılmaz olduğunu, tarihi bir anekdot ile aktardı. “Osmanlı devleti çadırda kuruldu, sarayda yıkıldı. Aşiret nizamından devlet nizamına geçmeyi başarabildi, fakat devlet nizamından geçtiği imparatorluk nizamını korumayı başaramadı.  Sürecin yakın tanıklarından birisi olarak belirtiyorum ki; bu hükümet partisi Eskihisar’da bir otelde kurulmuştur. O güne ve o atmosfere ben şahidim ve yine bugün ilan ediyorum ki; bu hükümet Beştepe’den çıkamayacak, orada yıkılıp kalacaktır. Baki olan hükümetler değil, devlet nizamımız olacaktır.”

3 ZARF SİYASETİ UYGULUYORLAR

Hükümet partisinin 3 zarf siyaseti izlediğini ifade eden Aras; bu üç zarf politikasının, siyasi bir hastalık olduğunu belirtti. Aras’ın üç zarf siyaseti adını taktığı yöntem şu unsurlardan oluşuyor; “1 eskileri suçla, 2 etrafını suçla, 3 sende kendinden sonrakine üç zarf hazırla”

YENİDEN REFAH İKTİDAR OLACAK

AK partinin kürsü ve hamaset siyaseti yürüttüğünü iddia eden Emanetoğlu, ülkede gelinen durumun hiç iç açıcı olmadığını, eninde sonunda iktidarın değişmek zorunda olduğunu ve yeni iktidarın Yeniden Refah Partisi olacağını ifade etti. Kıbrıs’ta Annan planına Rumların hayır oyu vermesi neticesinde bugün KKTC’nin, varlığının korunduğunu hatırlatan Emanetoğlu, “Allah Rumların eli ile bizi korudu” dedi. Kocaeli teşkilatlarından övgü ile söz eden Emanetoğlu, genel başkan Fatih Erbakan’ın selamını salonda bulananlara iletti. Program sonrası partililer iki gruba ayrılarak, Dilovası caddelerinde hakla kucaklaştılar. Dilovası caddelerinde halkla sohbet eden Emanetoğlu’nun halka samimi ve içten diyalogları dikkat çekerken, Dilovası’nda halkın yoğun bulunduğu alanları gezerek sorulan soruları yanıtladılar.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.