YRP’li Aras’tan Erbakan’a bölge raporu!

Siyaset 24.04.2020 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP’li Aras’tan Erbakan’a bölge raporu!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, telekonferans yöntemi ile görüştüğü Genel Başkan Fatih Erbakan’a bölge raporunu sundu. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığının yanında, Genel Başkan Danışmanlığı ve Bölge Sorumluluğu Görevine de devam eden Mehmet Aras, gün içerisinde Genel Başkan Fatih Erbakan ile de görüştü. Sakarya ve Düzce illerinde partinin çalışmaları hakkındaki raporunu, genel başkana sunan Aras, bu illerin teşkilatlarının selamlarını da genel başkana iletti. Genel Başkan Erbakan ise, bu illerdeki tüm ilçelerin çalışmalarını tek tek not aldı. Bu illerdeki korona virüs vakaları hakkında detaylı bilgi aldı. Erbakan bu illerdeki teşkilatların, halkın ihtiyaçları için çalışmalarını yoğunlaştırmaları konusunda talimat verdi. ÖNEMLİ GÜNLERİ UNUTMUYOR Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı ile ramazan ayı dolayısı ile kutlama mesajı da yayınlayarak, “Ulusal egemenliğin teminatı olan TBMM’nin 100. kuruluş yıldönümünü kutlu olsun. Meclisimizin kurulduğu bu gün, bizlere ilk meclisimizin birleştirici ruhunu bir kere daha hatırlatıyor. Ayrıca bugün itibariyle mübarek ramazan ayına kavuşmuş bulunuyoruz, milletimiz ve tüm İslam alemi için Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Ramazan ayımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, telekonferans yöntemi ile görüştüğü Genel Başkan Fatih Erbakan’a bölge raporunu sundu.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığının yanında, Genel Başkan Danışmanlığı ve Bölge Sorumluluğu Görevine de devam eden Mehmet Aras, gün içerisinde Genel Başkan Fatih Erbakan ile de görüştü. Sakarya ve Düzce illerinde partinin çalışmaları hakkındaki raporunu, genel başkana sunan Aras, bu illerin teşkilatlarının selamlarını da genel başkana iletti. Genel Başkan Erbakan ise, bu illerdeki tüm ilçelerin çalışmalarını tek tek not aldı. Bu illerdeki korona virüs vakaları hakkında detaylı bilgi aldı. Erbakan bu illerdeki teşkilatların, halkın ihtiyaçları için çalışmalarını yoğunlaştırmaları konusunda talimat verdi.

ÖNEMLİ GÜNLERİ UNUTMUYOR

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı ile ramazan ayı dolayısı ile kutlama mesajı da yayınlayarak, “Ulusal egemenliğin teminatı olan TBMM’nin 100. kuruluş yıldönümünü kutlu olsun. Meclisimizin kurulduğu bu gün, bizlere ilk meclisimizin birleştirici ruhunu bir kere daha hatırlatıyor. Ayrıca bugün itibariyle mübarek ramazan ayına kavuşmuş bulunuyoruz, milletimiz ve tüm İslam alemi için Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Ramazan ayımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.