YRP’li gençler esnafı gezdi!

Gebze 01.10.2019 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP’li gençler esnafı gezdi!

Arazi çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Yeniden Refah Partisi Gebze Gençlik Kolları yönetimi, Tatlıkuyu Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Gebze Gençlik Kolları arazi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tatlıkuyu Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Yeniden Refah Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi ve yönetimi esnaflar tarafından sıcak ilgi ile karşılandı. Esnaf ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yaparak, son dönemde yapılan zamların vatandaşları zorladığına işaret eden Başkan Bilikci, çocuğuna kırtasiye malzemesi alamayan vatandaşların, asgari ücretle geçinmek zorunda kalanların dertleriyle dertlenilmesini istedi. GENÇLERİMİZİN DERTLERİYLE DERTLENELİM Başkan Bilikci “Genel Başkanımız Fatih Erbakan Beyinde dediği gibi bir sürü diploma ve sertifika aldığı halde borç batağına saplanan ve iş bulamayan milyonlarca gencimizin derdiyle dertlenelim. Açlık sınırının altındaki bir ücretle perişanlığa mahkum edilen milyonların da derdiyle dertlenelim" diye konuştu.   
Arazi çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Yeniden Refah Partisi Gebze Gençlik Kolları yönetimi, Tatlıkuyu Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Gebze Gençlik Kolları arazi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tatlıkuyu Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Yeniden Refah Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi ve yönetimi esnaflar tarafından sıcak ilgi ile karşılandı. Esnaf ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yaparak, son dönemde yapılan zamların vatandaşları zorladığına işaret eden Başkan Bilikci, çocuğuna kırtasiye malzemesi alamayan vatandaşların, asgari ücretle geçinmek zorunda kalanların dertleriyle dertlenilmesini istedi.

GENÇLERİMİZİN DERTLERİYLE DERTLENELİM

Başkan Bilikci “Genel Başkanımız Fatih Erbakan Beyinde dediği gibi bir sürü diploma ve sertifika aldığı halde borç batağına saplanan ve iş bulamayan milyonlarca gencimizin derdiyle dertlenelim. Açlık sınırının altındaki bir ücretle perişanlığa mahkum edilen milyonların da derdiyle dertlenelim" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.