YRP’li kadınlardan kongreye davet!

Çayırova 29.10.2019 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP’li kadınlardan kongreye davet!

Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanı Rabia Yazıcı, 17 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan kongreye davet etti. Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanı Rabia Yazıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın, bize miras bıraktığı bu kutlu davanın sancağını 23 Kasım 2018 tarihinde Yeniden Refah Partisi olarak devraldık. Bu kutlu yolda teşkilatlanarak hak davayı sürdürme yolunda ülkemizin tüm İllerinde teşkilâtlarımızı kurup halkımızın hizmetkârı olma yolunda ilk adımlarımızı attık. Biz adil düzenin temsilcileriyiz. İktidara geldiğimiz ilk sene: işçi, memur, emekliye en az 50 zam verilecek, askeri ücretten hiç bir vergi alınmayacaktır, tüm işverenler çalıştırdıkları insan sayısı oranında gelir vergisinden muaf tutulacaktır. Üretim yapan, ihracat yapan, istihdam yapan devlet tarafından faizsiz ve geri ödemesiz kredilerle desteklenecektir. Yeniden büyük Türkiye kaliteli nesillerle mümkündür. Kaliteli nesilleri, yetiştiren de öğretmenlerdir. Yeni nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimiz bizim dönemimizde doktora seviyesinde eğitim alarak göreve başlamış olacaktır. Öğretmenlerimiz milletvekillerinden önemli bir görevi ifa ettiği için en az milletvekili maaşı seviyesinde maaş alması hedeflenecektir.” dedi. ÜNİVERSİTELERİN SAYISI DEĞİL KALİTESİ ÖNEMLİ Yeniden Refah iktidarında bu ülkenin parası da diploması da bugün olduğu gibi geçersiz olmayacaktır.” diyen Başkan Yazıcı, “Biz üniversitelerimizin sayısıyla değil kalitesiyle rekor kıracağız. Üniversite öğrencilerine bursu arttıracağız ve bunu geri almayıp hediye edeceğiz. Evlenmek isteyen gençlerimize evlenme desteği sağlayacağız. Sosyal hayatla ilgili kanunlarımız dış güçlerin dayatması ile değil bizim kültürümüz ve inancımız doğrultusunda hazırlanacaktır. Yani, biz geldiğimizde İstanbul sözleşmesi gibi gayri ahlaki sözleşmeleri yırtıp atacağız inşallah. Yeniden Refah iktidarında incirlik üssü ve Malatya kürecik üssü kapatılarak terör ile mücadele nasıl yapılır tüm dünyaya göstereceğiz inşallah. Milletimizin yüzü elli senelik tarihimizin gösterdiği gibi sadece Milli Görüş ile gülmüştür inşallah önümüzdeki dönemde yine, yeniden milli görüş ile; Yeniden Refah ile gülecektir. Milli görüşün ikinci kırk yıl şahlanışının işaret fişeği olacak olan Yeniden Refah Partisi birinci büyük kongremize bütün milletimizi davet ediyoruz. 17 Kasım Pazar günü Ankara Arena da yapılacak olan büyük kongremize gelin ve tarihe tanıklık edin! Kongre için bütün ilçelerimizden araç kalkacaktır.” İfadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanı Rabia Yazıcı, 17 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan kongreye davet etti. Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanı Rabia Yazıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın, bize miras bıraktığı bu kutlu davanın sancağını 23 Kasım 2018 tarihinde Yeniden Refah Partisi olarak devraldık. Bu kutlu yolda teşkilatlanarak hak davayı sürdürme yolunda ülkemizin tüm İllerinde teşkilâtlarımızı kurup halkımızın hizmetkârı olma yolunda ilk adımlarımızı attık. Biz adil düzenin temsilcileriyiz. İktidara geldiğimiz ilk sene: işçi, memur, emekliye en az 50 zam verilecek, askeri ücretten hiç bir vergi alınmayacaktır, tüm işverenler çalıştırdıkları insan sayısı oranında gelir vergisinden muaf tutulacaktır. Üretim yapan, ihracat yapan, istihdam yapan devlet tarafından faizsiz ve geri ödemesiz kredilerle desteklenecektir. Yeniden büyük Türkiye kaliteli nesillerle mümkündür. Kaliteli nesilleri, yetiştiren de öğretmenlerdir. Yeni nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimiz bizim dönemimizde doktora seviyesinde eğitim alarak göreve başlamış olacaktır. Öğretmenlerimiz milletvekillerinden önemli bir görevi ifa ettiği için en az milletvekili maaşı seviyesinde maaş alması hedeflenecektir.” dedi.

ÜNİVERSİTELERİN SAYISI DEĞİL KALİTESİ ÖNEMLİ

Yeniden Refah iktidarında bu ülkenin parası da diploması da bugün olduğu gibi geçersiz olmayacaktır.” diyen Başkan Yazıcı, “Biz üniversitelerimizin sayısıyla değil kalitesiyle rekor kıracağız. Üniversite öğrencilerine bursu arttıracağız ve bunu geri almayıp hediye edeceğiz. Evlenmek isteyen gençlerimize evlenme desteği sağlayacağız. Sosyal hayatla ilgili kanunlarımız dış güçlerin dayatması ile değil bizim kültürümüz ve inancımız doğrultusunda hazırlanacaktır. Yani, biz geldiğimizde İstanbul sözleşmesi gibi gayri ahlaki sözleşmeleri yırtıp atacağız inşallah. Yeniden Refah iktidarında incirlik üssü ve Malatya kürecik üssü kapatılarak terör ile mücadele nasıl yapılır tüm dünyaya göstereceğiz inşallah. Milletimizin yüzü elli senelik tarihimizin gösterdiği gibi sadece Milli Görüş ile gülmüştür inşallah önümüzdeki dönemde yine, yeniden milli görüş ile; Yeniden Refah ile gülecektir. Milli görüşün ikinci kırk yıl şahlanışının işaret fişeği olacak olan Yeniden Refah Partisi birinci büyük kongremize bütün milletimizi davet ediyoruz. 17 Kasım Pazar günü Ankara Arena da yapılacak olan büyük kongremize gelin ve tarihe tanıklık edin! Kongre için bütün ilçelerimizden araç kalkacaktır.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.