19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ytong’dan Dilovası Belediyespor’a destek sözü

Spor 02.10.2017 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ytong’dan Dilovası Belediyespor’a destek sözü

Dilovası Belediyespor, hedef büyüttü. Sanayicilerden Dilovası Belediyespor’a destek çığ gibi büyüyor.

YILDIRIM FARKI Dilovasın’da sanayici kimliği ile tanınan Dilovası Belediyespor başkan yardımcısı Enver Yıldırım, önceki gün sanayici dostu Ytong  AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Sümer’i  Kulüp başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu ile birlikte  ziyaret ederek  Dilovası Beldespor’a maddi destek sözü aldı. SÜMER :’’ KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK ‘’ Dilovası Belediyespor, ligin İlk haftasında beklenen skoru alıp oyun olarak umut vermese de,  İlçe’deki birçok sanayici kurumun desteğini arkasına almaya başladı. Bu kurumların biriside, bölgenin en önemli kuruluşları arasında yer alan Ytong A.Ş oldu. Firmanın Genel Müdür Yardımcısı Murat Sümer, Dilovası Belediyespor’un, başarısının ilçe için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, Ytong olarak, kulübe her türlü destek olacaklarının sözünü verdi.  Sümer, Dilovası İlçesinin kendisini en iyi anlatacağı alanın spor olduğunu belirterek,’’ Dilovası Belediyespor’un  Kocaeli Şampiyonluğunun yanı sıra, Bal’da ve profosyonel liglerde mücadele etmesi ve başarılı olması, ilçemizin gelişmesine ve tanıtımına önemli katkılar sunacaktır.  Bu nedenledir ki, bizde firma olarak Dilovası Belediyespor’un başarısı için üzerimize yapmaya hazırız’’ dedi  
Dilovası Belediyespor, hedef büyüttü. Sanayicilerden Dilovası Belediyespor’a destek çığ gibi büyüyor.

YILDIRIM FARKI

Dilovasın’da sanayici kimliği ile tanınan Dilovası Belediyespor başkan yardımcısı Enver Yıldırım, önceki gün sanayici dostu Ytong  AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Sümer’i  Kulüp başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu ile birlikte  ziyaret ederek  Dilovası Beldespor’a maddi destek sözü aldı.

SÜMER :’’ KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK ‘’

Dilovası Belediyespor, ligin İlk haftasında beklenen skoru alıp oyun olarak umut vermese de,  İlçe’deki birçok sanayici kurumun desteğini arkasına almaya başladı. Bu kurumların biriside, bölgenin en önemli kuruluşları arasında yer alan Ytong A.Ş oldu. Firmanın Genel Müdür Yardımcısı Murat Sümer, Dilovası Belediyespor’un, başarısının ilçe için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, Ytong olarak, kulübe her türlü destek olacaklarının sözünü verdi.  Sümer, Dilovası İlçesinin kendisini en iyi anlatacağı alanın spor olduğunu belirterek,’’ Dilovası Belediyespor’un  Kocaeli Şampiyonluğunun yanı sıra, Bal’da ve profosyonel liglerde mücadele etmesi ve başarılı olması, ilçemizin gelişmesine ve tanıtımına önemli katkılar sunacaktır.  Bu nedenledir ki, bizde firma olarak Dilovası Belediyespor’un başarısı için üzerimize yapmaya hazırız’’ dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.