19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yuh Artık!

Gebze 03.07.2017 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yuh Artık!

Gebze'de seyir halindeki otomobilin ön kaputunun üzerinde oturarak yolculuk yapan kişi, bir de selfie çekti.

Trafikte sıradışı görüntü kameralardan kaçmadı. Aracın ön kaputuna uzanıp yolculuk yapan vatandaş tehlikeye aldırmadan bir de selfie çekti. GÖRENLER ŞAŞIRDI Bugün sabah saatlerinde,  Gebze'den,  İstanbul'un tatil beldesi  Ağva'ya giden 37 AG 492 plakalı otomobilin ön kaputunun üzerinde oturan kişi yolda ilerleyen sürücülerin dikkatini çekti. Seyir halindeki otomobilin kaputunun üzerine oturan kişi yolculuk sırasında selfie çekti. TEHLİKEYE MEYDAN OKUDU Genç bir yandan da arkadaşlarına bu fotoğrafı mesajla attı. Virajları dönerken aracın üzerinde kalmakta zorlanan genç, sürücünün de görüşünü etkiledi. Gencin aracın üzerinde yolculuğu önünde ilerleyen araçtaki kişiler tarafından görüntülendi.
Gebze'de seyir halindeki otomobilin ön kaputunun üzerinde oturarak yolculuk yapan kişi, bir de selfie çekti.

Trafikte sıradışı görüntü kameralardan kaçmadı. Aracın ön kaputuna uzanıp yolculuk yapan vatandaş tehlikeye aldırmadan bir de selfie çekti.

GÖRENLER ŞAŞIRDI

Bugün sabah saatlerinde,  Gebze'den,  İstanbul'un tatil beldesi  Ağva'ya giden 37 AG 492 plakalı otomobilin ön kaputunun üzerinde oturan kişi yolda ilerleyen sürücülerin dikkatini çekti. Seyir halindeki otomobilin kaputunun üzerine oturan kişi yolculuk sırasında selfie çekti.

TEHLİKEYE MEYDAN OKUDU

Genç bir yandan da arkadaşlarına bu fotoğrafı mesajla attı. Virajları dönerken aracın üzerinde kalmakta zorlanan genç, sürücünün de görüşünü etkiledi. Gencin aracın üzerinde yolculuğu önünde ilerleyen araçtaki kişiler tarafından görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.