19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal!

Spor 27.02.2019 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal!

ÇAYIROVASPOR’U ZOR, STRESLİ VE KARIŞIK BİR MAÇ BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Lig’in anlamsız statüsünün mağduriyetini yaşayan Çayırovaspor, Pazar günü Derbentspor ile oynanacak olan kritik 90 dakikaya 3 puan parolasıyla çıkacak olsa da, yeşil siyahlılar kazandığı taktirde kendi ipini de çekme olasılığı bulunuyor. Çayırovaspor, Bölgesel Amatör Lig’in ‘anlamsız’ statüsü sebebiyle bir hayli sıkıntılı döneme girdi. Derbentspor’un son ikide yer alması nedeniyle bugün lig bitse direkt olarak küme düşecek olan Çayırovaspor, ligde kalmak için hem Derbentspor’u son iki sıradan çıkarmak, hem de kendisini Kocaeli üçüncüsü yapmaya mecbur. DERBENT’İ YENERSE KENDİSİNİ DE YAKABİLİR Pazar günü sahasında Derbentspor’u devirmesi halinde rakibiyle arasındaki puan farkını 8’e çıkararak Derbentspor’un kurtulma olasılığını mucizelere bırakacak olan yeşil siyahlılar, 5 puan geriden takip ettiği Doğantepespor’u geçemediği taktirde Derbentspor ile birlikte direkt küme düşecek. Derbentspor’a mağlup olması halinde rakibiyle arasındaki puan farkının 2’ye inecek olması ihtimali nedeniyle kendisini de ateşe atacak olan Çayırovaspor, deyim yerindeyse “Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal” örneğini yaşıyor.
ÇAYIROVASPOR’U ZOR, STRESLİ VE KARIŞIK BİR MAÇ BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Lig’in anlamsız statüsünün mağduriyetini yaşayan Çayırovaspor, Pazar günü Derbentspor ile oynanacak olan kritik 90 dakikaya 3 puan parolasıyla çıkacak olsa da, yeşil siyahlılar kazandığı taktirde kendi ipini de çekme olasılığı bulunuyor.

Çayırovaspor, Bölgesel Amatör Lig’in ‘anlamsız’ statüsü sebebiyle bir hayli sıkıntılı döneme girdi. Derbentspor’un son ikide yer alması nedeniyle bugün lig bitse direkt olarak küme düşecek olan Çayırovaspor, ligde kalmak için hem Derbentspor’u son iki sıradan çıkarmak, hem de kendisini Kocaeli üçüncüsü yapmaya mecbur.

DERBENT’İ YENERSE KENDİSİNİ DE YAKABİLİR

Pazar günü sahasında Derbentspor’u devirmesi halinde rakibiyle arasındaki puan farkını 8’e çıkararak Derbentspor’un kurtulma olasılığını mucizelere bırakacak olan yeşil siyahlılar, 5 puan geriden takip ettiği Doğantepespor’u geçemediği taktirde Derbentspor ile birlikte direkt küme düşecek. Derbentspor’a mağlup olması halinde rakibiyle arasındaki puan farkının 2’ye inecek olması ihtimali nedeniyle kendisini de ateşe atacak olan Çayırovaspor, deyim yerindeyse “Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal” örneğini yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.