YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞLADI

Gebze 12.02.2016 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞLADI

TOSB-GTÜ işbirliğiyle düzenlenen ‘İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ önceki gün gerçekleştirilen programla başladı. Etkinliğe katılım yoğum oldu

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Bölgesi ve Gebze Teknik Üniversite arasında daha önce imzalanan protokolle, ‘İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ kapsamındaki eğitimlerin başlangıcı önceki gün gerçekleştirildi. TOSB Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan programa; TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, Gebze Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Nihat Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.   KATILIMDAN MEMNUNDU Açılış programında bir konuşma yapan TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çifçti, katılımcı sayısından oldukça memnun olduklarına ve gelecek dönemlerde yeni programlar açılabileceği söyledi. Gebze Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Nihat Kaya da yaptığı konuşmada bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılı bir eğitim yılı olması temennilerini iletti. ÜCRETSİZ SERVİS VE YİYECEK TOSB-GTÜ işbirliği ile düzenlenen ‘İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ 3 dönem sürecek, eğitimler pazartesi, salı ve çarşamba günleri 18.30-20.30 arasında TOSB Bölge Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda yapılacak. Eğitim boyunca katılımcılara; TOSB tarafından Gebze merkez, İzmit merkez ve Kartal Metro'ya kadar E-5 üzerinden ücretsiz servis imkanı sağlanacak ve yine TOSB tarafından tüm katılımcılara ücretsiz yiyecek ve içecek hizmeti verilecek.
TOSB-GTÜ işbirliğiyle düzenlenen ‘İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ önceki gün gerçekleştirilen programla başladı. Etkinliğe katılım yoğum oldu

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Bölgesi ve Gebze Teknik Üniversite arasında daha önce imzalanan protokolle, ‘İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ kapsamındaki eğitimlerin başlangıcı önceki gün gerçekleştirildi. TOSB Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan programa; TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, Gebze Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Nihat Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

 

KATILIMDAN MEMNUNDU

Açılış programında bir konuşma yapan TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çifçti, katılımcı sayısından oldukça memnun olduklarına ve gelecek dönemlerde yeni programlar açılabileceği söyledi. Gebze Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Nihat Kaya da yaptığı konuşmada bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılı bir eğitim yılı olması temennilerini iletti.


ÜCRETSİZ SERVİS VE YİYECEK

TOSB-GTÜ işbirliği ile düzenlenen ‘İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ 3 dönem sürecek, eğitimler pazartesi, salı ve çarşamba günleri 18.30-20.30 arasında TOSB Bölge Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda yapılacak. Eğitim boyunca katılımcılara; TOSB tarafından Gebze merkez, İzmit merkez ve Kartal Metro'ya kadar E-5 üzerinden ücretsiz servis imkanı sağlanacak ve yine TOSB tarafından tüm katılımcılara ücretsiz yiyecek ve içecek hizmeti verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.