GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Yükselen Şehir Dilovası” için çalışıyoruz!

Dilovası 18.02.2020 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Yükselen Şehir Dilovası” için çalışıyoruz!

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HAMZA ŞAYİR ÇALIŞMALARI TAKİP EDEREK, YAKINDAN İNCELİYOR

Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, kent çalışmalarını yakından takip ediyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesinde ulaşım anlamında devam eden projeleri takip eden Başkan Şayir, “Verdiğimiz sözlerimizi tek tek gerçekleştireceğiz” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, gece gündüz kentin çalışmaların yakından takip ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına devam den Başkan Şayir, Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Şayir, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmaları an be an takip ederken “Bu proje tamamlandığında mahallemizin giriş ve çıkış trafiği rahatlayacak” ifadesini kullandı. SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ Dilovası için gecesini gündüzüne katan ve her daim vatandaş için hizmetler sunan Başkan Şayir, Cumhuriyet Mahallesinde devam eden projeleri yakından inceleyip çalışmaların tamamlandığında vatandaşın hizmetine sunacaklarını kaydetti. Yaşanabilir bir Dilovası için mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Şayir, “Gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimiz halkımıza yönelik. Her şey vatandaş için. Dilovası için verdiğimiz sözleri tek tek tutacağız” şeklinde konuştu. “ANKARA’DAN GÜZEL HABERLERLE DÖNÜYORUZ” Sözlerini sürdüren Başkan Şayir, “Seçim beyannamemizdeki taahhütlerimizi yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. “Yükselen Şehir Dilovası” sloganı ile yola koyulurken amacımız “Yeni Dilovası” için büyük adımlar atmaktı. Bu kapsamda da önemli sorunlarımızın aşılması konusunda sürekli olarak Ankara ziyaretlerimizi gerçekleştirerek güzel haberlerle döndük. Aldığımız sözler yerine getirilerek, Dilovası’nı değiştiriyoruz.” dedi.
DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HAMZA ŞAYİR ÇALIŞMALARI TAKİP EDEREK, YAKINDAN İNCELİYOR

Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, kent çalışmalarını yakından takip ediyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesinde ulaşım anlamında devam eden projeleri takip eden Başkan Şayir, “Verdiğimiz sözlerimizi tek tek gerçekleştireceğiz” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, gece gündüz kentin çalışmaların yakından takip ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına devam den Başkan Şayir, Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Şayir, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmaları an be an takip ederken “Bu proje tamamlandığında mahallemizin giriş ve çıkış trafiği rahatlayacak” ifadesini kullandı.

SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ

Dilovası için gecesini gündüzüne katan ve her daim vatandaş için hizmetler sunan Başkan Şayir, Cumhuriyet Mahallesinde devam eden projeleri yakından inceleyip çalışmaların tamamlandığında vatandaşın hizmetine sunacaklarını kaydetti. Yaşanabilir bir Dilovası için mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Şayir, “Gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimiz halkımıza yönelik. Her şey vatandaş için. Dilovası için verdiğimiz sözleri tek tek tutacağız” şeklinde konuştu.

“ANKARA’DAN GÜZEL HABERLERLE DÖNÜYORUZ”

Sözlerini sürdüren Başkan Şayir, “Seçim beyannamemizdeki taahhütlerimizi yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. “Yükselen Şehir Dilovası” sloganı ile yola koyulurken amacımız “Yeni Dilovası” için büyük adımlar atmaktı. Bu kapsamda da önemli sorunlarımızın aşılması konusunda sürekli olarak Ankara ziyaretlerimizi gerçekleştirerek güzel haberlerle döndük. Aldığımız sözler yerine getirilerek, Dilovası’nı değiştiriyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.