19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yüreğimiz yangın yeri!

Gebze 08.01.2016 - 15:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yüreğimiz yangın yeri!

Hain terör, dün bir kez daha yüreğimizi yaktı, evlere ateş düşürdü. Suruç patlamasından beri olayların dinmediği, kazılan hendeklerle aylardır ülke gündemine olan ve Emniyet güçlerinin büyük operasyon başlattığı Şırnak’ın Cizre ilçesinde Gebzeli askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan şehit düştü. Adeta yanın yerine dönen bölgede terör örgütü PKK mensupları tarafından askerlerimiz saldırıya uğrarken, gencecik bir fidanımız daha toprağa düştü. ATEŞ GEBZE’YE DÜŞTÜ Şırnak’a bağlı Cizre'de görev yapan 24 yaşında ki Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan, çıkan çatışmalarda şehit oldu. Mustafapaşa Mahallesi, 742 Sokak, No: 1, Daire: 2 adresinde oturan dört çocuklu Nezir – Zeliha İnan çiftinin ikinci çocuğu olan Ümit İnan, vatani görevini yetirdikten sonra asker olarak kalmış ve Uzman Çavuş olmuştu. şark görevi nedeniyle Şırnak’da görev yapan Ümit İnan, dün hain saldırıların kurbanı oldu. İnan’ın şehadet haberi Gebze’de büyük üzüntüye yol açtı. Başta ailesi olmak üzere acı haberi duyan herkes şehidin evine akın ederken acı ve göz yaşı hakim oldu.

Hain terör, dün bir kez daha yüreğimizi yaktı, evlere ateş düşürdü. Suruç patlamasından beri olayların dinmediği, kazılan hendeklerle aylardır ülke gündemine olan ve Emniyet güçlerinin büyük operasyon başlattığı Şırnak’ın Cizre ilçesinde Gebzeli askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan şehit düştü. Adeta yanın yerine dönen bölgede terör örgütü PKK mensupları tarafından askerlerimiz saldırıya uğrarken, gencecik bir fidanımız daha toprağa düştü.

ATEŞ GEBZE’YE DÜŞTÜ

Şırnak’a bağlı Cizre'de görev yapan 24 yaşında ki Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan, çıkan çatışmalarda şehit oldu. Mustafapaşa Mahallesi, 742 Sokak, No: 1, Daire: 2 adresinde oturan dört çocuklu Nezir – Zeliha İnan çiftinin ikinci çocuğu olan Ümit İnan, vatani görevini yetirdikten sonra asker olarak kalmış ve Uzman Çavuş olmuştu. şark görevi nedeniyle Şırnak’da görev yapan Ümit İnan, dün hain saldırıların kurbanı oldu. İnan’ın şehadet haberi Gebze’de büyük üzüntüye yol açtı. Başta ailesi olmak üzere acı haberi duyan herkes şehidin evine akın ederken acı ve göz yaşı hakim oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.