19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yüreğine sağlık ESKİÇARŞI

Spor 26.02.2016 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yüreğine sağlık ESKİÇARŞI

Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı’nın başlattığı ‘’1 Kitap 1 Bilet’’ kampanyasına Gebzespor teknik heyeti ve futbolcuları da destek verdi. Mor beyazlı futbolcuların tamamı, Eskiçarşı’nın önde gelen isimlerinden İmdat Karakaya ve Abdülkerim Yıldırım’a 1’er kitap teslim ederek yüzleri gülümsettiler.

Hayatları tribünden ibaret olmayan Gebzespor taraftarı, sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Kızılay işbirliğiyle kan kampanyası düzenleyen Gebzespor taraftarı yine örnek bir davranış sergilemeye hazırlanıyor. Buna göne Gebze Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu “2. İyilik festivali” kapsamında Anadolu’da bir ilkokula kitap desteği kampanyası düzenleyen Eskiçarşı Taraftar Grubu farklı bir uygulamaya imza atacak. DEMİR: YÜREĞİNİZE SAĞLIK Eskiçarşı'nın örnek teşkil edecek bu harika projesine Gebzespor teknik ekibi ve futbolcularından da destek geldi. Mor beyazlı futbolcular, bugün yapılan antrenman öncesinde Eskiçarşı Taraftar Grubu Başkanı İmdat Karakaya ve Tribün Lideri Abdül Kerim yıldırım'a kitap teslim ettiler. Her futbolcu 1'er kitap vererek Eskiçarşı'nın bu önemli projesine destek verirken Teknik Direktör Cengiz Demir, Karakaya ve Yıldırım'a, ''Yüreğinize sağlık, düşüncenize sağlık. Tüm Türkiye'ye örnek olacak olan bu projeniz bizi hem onurlandırdı hem de duygulandırdı'' dedi. KİTAP GETİRENE MAÇ ÜCRETSİZ Öte yandan Gebzespor’un yarın Edirnespor maçını izlemeye gelecek taraftarlardan bilet karşılığında kitap getirilmesi istenecek. Stada gelen sporseverlerin kampanyaya destek amacıyla yanlarında getireceği kitapları stat görevlilerine teslim edilmesi durumunda bilet istenmeyecek. Elde edilen kitapları Anadolu’da belirlenen bir ilkokula dağıtacak olan Eskiçarşı taraftar grubu yapacağı bu hareketle yine gönülleri fethedip farklı bir sosyal sorumluluk örneği gösterecek.  
Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı’nın başlattığı ‘’1 Kitap 1 Bilet’’ kampanyasına Gebzespor teknik heyeti ve futbolcuları da destek verdi. Mor beyazlı futbolcuların tamamı, Eskiçarşı’nın önde gelen isimlerinden İmdat Karakaya ve Abdülkerim Yıldırım’a 1’er kitap teslim ederek yüzleri gülümsettiler.

Hayatları tribünden ibaret olmayan Gebzespor taraftarı, sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Kızılay işbirliğiyle kan kampanyası düzenleyen Gebzespor taraftarı yine örnek bir davranış sergilemeye hazırlanıyor. Buna göne Gebze Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu “2. İyilik festivali” kapsamında Anadolu’da bir ilkokula kitap desteği kampanyası düzenleyen Eskiçarşı Taraftar Grubu farklı bir uygulamaya imza atacak.

DEMİR: YÜREĞİNİZE SAĞLIK

Eskiçarşı'nın örnek teşkil edecek bu harika projesine Gebzespor teknik ekibi ve futbolcularından da destek geldi. Mor beyazlı futbolcular, bugün yapılan antrenman öncesinde Eskiçarşı Taraftar Grubu Başkanı İmdat Karakaya ve Tribün Lideri Abdül Kerim yıldırım'a kitap teslim ettiler. Her futbolcu 1'er kitap vererek Eskiçarşı'nın bu önemli projesine destek verirken Teknik Direktör Cengiz Demir, Karakaya ve Yıldırım'a, ''Yüreğinize sağlık, düşüncenize sağlık. Tüm Türkiye'ye örnek olacak olan bu projeniz bizi hem onurlandırdı hem de duygulandırdı'' dedi.

KİTAP GETİRENE MAÇ ÜCRETSİZ

Öte yandan Gebzespor’un yarın Edirnespor maçını izlemeye gelecek taraftarlardan bilet karşılığında kitap getirilmesi istenecek. Stada gelen sporseverlerin kampanyaya destek amacıyla yanlarında getireceği kitapları stat görevlilerine teslim edilmesi durumunda bilet istenmeyecek. Elde edilen kitapları Anadolu’da belirlenen bir ilkokula dağıtacak olan Eskiçarşı taraftar grubu yapacağı bu hareketle yine gönülleri fethedip farklı bir sosyal sorumluluk örneği gösterecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.