Yürekler Ağıza Geldi!

Spor 23.12.2017 - 22:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yürekler Ağıza Geldi!

Sultan Orhanspor'un bugün deplasmanda Kandıra G.B Belediyespor ile oynadığı karşılaşmanın son bölümünde yaşanan bir pozisyonda yürekler ağza geldi. Mücadelenin 90+3.dakikasında Sultan Orhanspor'un futbolcusu Rafet Ayvaz orta sahada yaşanan hava topu mücadelesinde yere düşüp kafasını çarparak baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahelesiyle Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz oyuncunun tomografisi çekilirken, bir süre müşahede altında tutuldu. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Rafet Ayvaz hastaneden taburcu edilirken, genç oyuncu takımla birlikte Gebze'ye geldi. YÖNETİCİLER VE HAKEMLER DE HASTANEYE KOŞTU  Rafet Ayvaz'ın hastaneye kaldırılmasının ardından maç sonrasında her iki takımın yöneticilerinin yanı sıra maçın hakem triyosu ve gözlemcisi de Kandıra Devlet Hastanesi'ne koştular. Rafet'in sağlık durumu hakkında bilgi alan yöneticiler ve hakemler, futbolun sadece saha içinde olmadığını açıkça göstererek kamuoyuna önemli bir mesaj verdiler. Maç öncesinde ve maç sonrasında örnek bir misafirperverlik örneği göstererek dostluk rüzgarlarının esmesinde önemli bir rol üstlenen Kandıralı yöneticilere teşekkür eden Sultan Orhanspor Başkanı Murat Nuri Demirbaş, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, ''Oyuncumuzun sağlık durumu ile yakından ilgilenerek bizleri onurlandıran Kandıra G.B Belediyespor yöneticilerine, hastaneye kadar gelerek oyuncumuzun sağlık durumu hakkında bilgi alan maçın hakem triyosu ve gözlemcisine şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum''dedi.

Sultan Orhanspor'un bugün deplasmanda Kandıra G.B Belediyespor ile oynadığı karşılaşmanın son bölümünde yaşanan bir pozisyonda yürekler ağza geldi. Mücadelenin 90+3.dakikasında Sultan Orhanspor'un futbolcusu Rafet Ayvaz orta sahada yaşanan hava topu mücadelesinde yere düşüp kafasını çarparak baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahelesiyle Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz oyuncunun tomografisi çekilirken, bir süre müşahede altında tutuldu. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Rafet Ayvaz hastaneden taburcu edilirken, genç oyuncu takımla birlikte Gebze'ye geldi.

YÖNETİCİLER VE HAKEMLER DE HASTANEYE KOŞTU 

Rafet Ayvaz'ın hastaneye kaldırılmasının ardından maç sonrasında her iki takımın yöneticilerinin yanı sıra maçın hakem triyosu ve gözlemcisi de Kandıra Devlet Hastanesi'ne koştular. Rafet'in sağlık durumu hakkında bilgi alan yöneticiler ve hakemler, futbolun sadece saha içinde olmadığını açıkça göstererek kamuoyuna önemli bir mesaj verdiler. Maç öncesinde ve maç sonrasında örnek bir misafirperverlik örneği göstererek dostluk rüzgarlarının esmesinde önemli bir rol üstlenen Kandıralı yöneticilere teşekkür eden Sultan Orhanspor Başkanı Murat Nuri Demirbaş, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, ''Oyuncumuzun sağlık durumu ile yakından ilgilenerek bizleri onurlandıran Kandıra G.B Belediyespor yöneticilerine, hastaneye kadar gelerek oyuncumuzun sağlık durumu hakkında bilgi alan maçın hakem triyosu ve gözlemcisine şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.