19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Yüreklerine sağlık"

Spor 06.02.2018 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

"Yüreklerine sağlık"

VURUR’DAN ZİRVEYE ÇIKAN OYUNCULARINA ÖVGÜ:

Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Nilüfer Erdemlispor maçını değerlendirdi. Vurur, oyuncularının çok iyi mücadele ettiklerini ve hak ettiklerini bir galibiyet aldıklarını belirterek, ‘’Hepsinin ayaklarına ve yüreklerine sağlık’’dedi. Liderliğin kendileri üzerinde rehavet oluşturmayacağını kaydeden Vurur, maç maç düşünerek hedefe ulaşmak istediklerini söyledi. Şampiyonluk yolundaki rakipleri Maltepespor’un puan kaybının sürpriz olmadığını kaydeden başarılı çalıştırıcı, ‘’Ligde kolay maç yok. Her karşılaşmada sahada kazanılıyor. Bu yüzden Maltepespor’un puan kaybı bana göre sürpriz değil’’dedi. ESKİÇARŞI’YA TEŞEKKÜR Gebzespor’u zorlu Nilüfer Erdemli deplasmanında yalnız bırakmayan Eskiçarşı taraftarına teşekkür eden teknik patron Özgür Vurur,’’90 dakika boyunca durmadan takımımızı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Gebzespor bu grupta şampiyonluğu hak eden bir kulüp olduğunu gösteriyor. Bu camia fazlasıyla üst ligleri hak ediyor. Sezon sonunda inşallah bu büyük camia hak ettiği şampiyonluğu kazanır’’dedi
VURUR’DAN ZİRVEYE ÇIKAN OYUNCULARINA ÖVGÜ:

Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Nilüfer Erdemlispor maçını değerlendirdi. Vurur, oyuncularının çok iyi mücadele ettiklerini ve hak ettiklerini bir galibiyet aldıklarını belirterek, ‘’Hepsinin ayaklarına ve yüreklerine sağlık’’dedi. Liderliğin kendileri üzerinde rehavet oluşturmayacağını kaydeden Vurur, maç maç düşünerek hedefe ulaşmak istediklerini söyledi. Şampiyonluk yolundaki rakipleri Maltepespor’un puan kaybının sürpriz olmadığını kaydeden başarılı çalıştırıcı, ‘’Ligde kolay maç yok. Her karşılaşmada sahada kazanılıyor. Bu yüzden Maltepespor’un puan kaybı bana göre sürpriz değil’’dedi.

ESKİÇARŞI’YA TEŞEKKÜR

Gebzespor’u zorlu Nilüfer Erdemli deplasmanında yalnız bırakmayan Eskiçarşı taraftarına teşekkür eden teknik patron Özgür Vurur,’’90 dakika boyunca durmadan takımımızı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Gebzespor bu grupta şampiyonluğu hak eden bir kulüp olduğunu gösteriyor. Bu camia fazlasıyla üst ligleri hak ediyor. Sezon sonunda inşallah bu büyük camia hak ettiği şampiyonluğu kazanır’’dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.