Yürekli Darıca 0-0

Spor 04.11.2018 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yürekli Darıca 0-0

Yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle geçtiğimiz Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Kardemir Karabükspor maçından bu yana antrenman yapmayan Darıca Gençlerbirliği, 2.Lig Kırmızı Grup’un güçlü ve diri takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak çok önemli 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı. HIRSLI FUTBOL ALKIŞ TOPLADI Rakibi karşısında yürekli bir mücadele ortaya koyan Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar verse de, pes etmeyen agresif ve hırçın yapısıyla rakibine zor anlar yaşattı. Mücadelenin ikinci yarısında kazanmaya yönelik hamleler yapan Derelioğlu, 3 ofansif futbolcusunu oyuna alarak cesaretinden ödün vermedi. Muhteşem taraftar desteğiyle ikinci yarıda baskılı bir futbol ortaya koyan sarı yeşilliler, sağlı sollu ataklarla Manisa’yı şaşkına uğrattı. ’’PARANIZ ÖDENİR, HAKKINIZ ASLA’’ Mücadelenin 90+3.dakikasında sahasının etkili isimlerinden Tuncay Fındıkçı ile golle burun buruna gelen sarı yeşilliler, pozisyondan sonuç alamayınca sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte teknik heyet ve futbolcularını bağrına basan Çınaraltı, ‘’Paranız ödenir, hakkınız asla’’ tezahüratlarıyla 15 Temmuz Şehir Stadı’nı inleterek takımlarına destek verdiler. Bu sonucun ardından puanını 13’e yükselten sarı yeşilliler, haftayı 11.sırada tamamladı.

Yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle geçtiğimiz Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Kardemir Karabükspor maçından bu yana antrenman yapmayan Darıca Gençlerbirliği, 2.Lig Kırmızı Grup’un güçlü ve diri takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak çok önemli 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

HIRSLI FUTBOL ALKIŞ TOPLADI

Rakibi karşısında yürekli bir mücadele ortaya koyan Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar verse de, pes etmeyen agresif ve hırçın yapısıyla rakibine zor anlar yaşattı. Mücadelenin ikinci yarısında kazanmaya yönelik hamleler yapan Derelioğlu, 3 ofansif futbolcusunu oyuna alarak cesaretinden ödün vermedi. Muhteşem taraftar desteğiyle ikinci yarıda baskılı bir futbol ortaya koyan sarı yeşilliler, sağlı sollu ataklarla Manisa’yı şaşkına uğrattı.

’’PARANIZ ÖDENİR, HAKKINIZ ASLA’’

Mücadelenin 90+3.dakikasında sahasının etkili isimlerinden Tuncay Fındıkçı ile golle burun buruna gelen sarı yeşilliler, pozisyondan sonuç alamayınca sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte teknik heyet ve futbolcularını bağrına basan Çınaraltı, ‘’Paranız ödenir, hakkınız asla’’ tezahüratlarıyla 15 Temmuz Şehir Stadı’nı inleterek takımlarına destek verdiler. Bu sonucun ardından puanını 13’e yükselten sarı yeşilliler, haftayı 11.sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.