19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YÜRÜYEDUR DARICA! 1-3

Spor 21.01.2018 - 17:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YÜRÜYEDUR DARICA! 1-3

DARICA G.B 3 PUANI 3 GOLLE ALARAK LİDER PAZARSPOR’A MESAJ GÖNDERDİ

Darıca G.B'den ikinci yarıya muhteşem başlangıç...Sarı yeşilli temsilcimiz E.Velimeşespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek gelecek hafta oynayacağı Pazarspor maçı öncesinde çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.  3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda konuk olduğu Velimeşespor'u 3-1 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başladı. General Basri Saran Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı pozisyonlar ile başladı. Darıca G.B Alperen Doğan ile iki kez gole yaklaşırken, ev sahibi ekibin yakaladığı üç net pozisyonda kalecimiz Gökhan Köstereli muhteşem kurtarışlarıyla takımını maça tutundurdu.   GÖKHAN DEVLEŞTİ Mücadelenin 31.dakikasında ev sahibi ekip futbolcularının faul diye duraksamasını iyi değerlendiren Doğancan Aynacı, ceza sahası dışından harika bir vuruşla sarı yeşillileri 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 40.dakikasında Halil'in kullandığı serbest vuruşta arka direkte Mehmet'in kafa ile içeriye çevirdiği pasta düzgün bir kafa vuruşu yapan yeni transfer Hakkı Yıldız farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.  47'DE FİŞİ ÇEKTİK Darıca Gençlerbirliği ikinci yarıya golle başladı. Halil'in kullandığı köşe vuruşunda güzel bir kafa vuruşu yapan ikinci golün asistçisi Mehmet Yeniler, sarı yeşilli temsilcimizi rahatlatan golü kaydetti:3-0 Bu golden sonra rölantide bir oyun sergileyen Darıca G.B, ev sahibi ekibin baskısı karşısında başarılı bir savunma yaparken, kaleci Gökhan iki net fırsatta kalesinde geçit vermedi. Mücadelenin 72.dakikasında eski Darıcalı Selçuk Baştürk'ün kafa golü sadece skoru değiştirdi:3-1 İkinci yarıya 3 puanla başlayan sarı yeşilli temsilcimiz puanını 31'e yükseltirken, lider Pazarspor ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Darıca Gençlerbirliği, gelecek hafta sahasında lider Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.
DARICA G.B 3 PUANI 3 GOLLE ALARAK LİDER PAZARSPOR’A MESAJ GÖNDERDİ

Darıca G.B'den ikinci yarıya muhteşem başlangıç...Sarı yeşilli temsilcimiz E.Velimeşespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek gelecek hafta oynayacağı Pazarspor maçı öncesinde çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. 

3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda konuk olduğu Velimeşespor'u 3-1 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başladı. General Basri Saran Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı pozisyonlar ile başladı. Darıca G.B Alperen Doğan ile iki kez gole yaklaşırken, ev sahibi ekibin yakaladığı üç net pozisyonda kalecimiz Gökhan Köstereli muhteşem kurtarışlarıyla takımını maça tutundurdu.  

GÖKHAN DEVLEŞTİ

Mücadelenin 31.dakikasında ev sahibi ekip futbolcularının faul diye duraksamasını iyi değerlendiren Doğancan Aynacı, ceza sahası dışından harika bir vuruşla sarı yeşillileri 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 40.dakikasında Halil'in kullandığı serbest vuruşta arka direkte Mehmet'in kafa ile içeriye çevirdiği pasta düzgün bir kafa vuruşu yapan yeni transfer Hakkı Yıldız farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. 

47'DE FİŞİ ÇEKTİK

Darıca Gençlerbirliği ikinci yarıya golle başladı. Halil'in kullandığı köşe vuruşunda güzel bir kafa vuruşu yapan ikinci golün asistçisi Mehmet Yeniler, sarı yeşilli temsilcimizi rahatlatan golü kaydetti:3-0 Bu golden sonra rölantide bir oyun sergileyen Darıca G.B, ev sahibi ekibin baskısı karşısında başarılı bir savunma yaparken, kaleci Gökhan iki net fırsatta kalesinde geçit vermedi. Mücadelenin 72.dakikasında eski Darıcalı Selçuk Baştürk'ün kafa golü sadece skoru değiştirdi:3-1 İkinci yarıya 3 puanla başlayan sarı yeşilli temsilcimiz puanını 31'e yükseltirken, lider Pazarspor ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Darıca Gençlerbirliği, gelecek hafta sahasında lider Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.