Yürüyoruz şampiyonluğa! 1-0

Spor 29.01.2017 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yürüyoruz şampiyonluğa! 1-0

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BERGAMA’YI TEK GOLLE GEÇTİ ZİRVEYE MESAJ YOLLADI

Şampiyonluk yolunda rakiplerini birer birer deviren Darıca Gençlerbirliği, Bergama’ya da acımadı. Rakibini Aziz Kızılgün’ün golüyle 1-0 mağlup eden sarı yeşilliler zirveye açık mesaj yolladı. Nefesimiz ensenizde! 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 20.haftasında deplasmanda karşılaştığı Belediyespor’u Aziz Kızılgün’ün 38.dakikada attığı golle 1-0 yenerek hayati bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Puanını 40’a çıkaran sarı yeşilli temsilcimiz ligde üst üste 5.galibiyetini alırken, son 4 maçta kalesini gole kapattı. KARABACAK TRİBÜNDE Bergama 14 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, kulüp yöneticilerinden Mücahid Vural ve Lokman Demirtaş da takip etti. KANATLARDAN ETKİLİ GELDİK Mücadeleye iyi başlayan taraf Darıca Gençlerbirliği oldu. Sinan ve Cafercan’ın yokluğunda hücum varyasyonlarını kanatlardan gerçekleştiren sarı yeşilliler, Gökhan Erdoğan ve Aziz Kızılgün’le rakibi tedirgin eden ataklar gerçekleştirdi. Dakikalar 38’i gösterdiğinde savunmanın arkasına müthiş bir koşu yapan Aziz, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıdan başka gol sesi çıkmadı. MÜTHİŞ SAVUNMA Mücadelenin ikinci yarısına rölantide bir oyun anlayışıyla çıkan sarı yeşilliler, çok iyi bir savunma yaptı. Rakip forvetlere göz açtırmayan Darıca G.B savunması başarılı bir maç çıkardı. Gökhan Erdoğan’la farkı arttırabilecek net bir pozisyondan faydalanamayan sarı yeşilliler, sıkıntılı günler geçiren rakibine acımadı ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BERGAMA’YI TEK GOLLE GEÇTİ ZİRVEYE MESAJ YOLLADI

Şampiyonluk yolunda rakiplerini birer birer deviren Darıca Gençlerbirliği, Bergama’ya da acımadı. Rakibini Aziz Kızılgün’ün golüyle 1-0 mağlup eden sarı yeşilliler zirveye açık mesaj yolladı. Nefesimiz ensenizde!

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 20.haftasında deplasmanda karşılaştığı Belediyespor’u Aziz Kızılgün’ün 38.dakikada attığı golle 1-0 yenerek hayati bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Puanını 40’a çıkaran sarı yeşilli temsilcimiz ligde üst üste 5.galibiyetini alırken, son 4 maçta kalesini gole kapattı.

KARABACAK TRİBÜNDE

Bergama 14 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, kulüp yöneticilerinden Mücahid Vural ve Lokman Demirtaş da takip etti.

KANATLARDAN ETKİLİ GELDİK

Mücadeleye iyi başlayan taraf Darıca Gençlerbirliği oldu. Sinan ve Cafercan’ın yokluğunda hücum varyasyonlarını kanatlardan gerçekleştiren sarı yeşilliler, Gökhan Erdoğan ve Aziz Kızılgün’le rakibi tedirgin eden ataklar gerçekleştirdi. Dakikalar 38’i gösterdiğinde savunmanın arkasına müthiş bir koşu yapan Aziz, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıdan başka gol sesi çıkmadı.

MÜTHİŞ SAVUNMA

Mücadelenin ikinci yarısına rölantide bir oyun anlayışıyla çıkan sarı yeşilliler, çok iyi bir savunma yaptı. Rakip forvetlere göz açtırmayan Darıca G.B savunması başarılı bir maç çıkardı. Gökhan Erdoğan’la farkı arttırabilecek net bir pozisyondan faydalanamayan sarı yeşilliler, sıkıntılı günler geçiren rakibine acımadı ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.