Yürüyüş Gebze'de Sürecek

Gebze 18.02.2016 - 20:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yürüyüş Gebze'de Sürecek

Disk'e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi işçiler, kıdem tazminatları için, 22 Şubat Pazartesi gününden itibaren, 15 Mart'a kadar çeşitli illerde hergün alanlara çıkacak.

  Birleşik  Metal-İş'ten yapılan açıklamada, "Hükümetin Meclis'e sevk ettiği özel istihdam büroları eliyle işçi kiralama adı altında köleleştirme ve yeni esnek çalışma modellerini içeren yasa tasarısına" karşı, işyerlerinden alanlara çıkarak, yürüyüş ve basın açıklamaları yapma kararı alındığı belirtildi ve şöyle denildi:   "Meclise geleceği açıklanan kıdem tazminatının tasfiyesini içeren saldırılara karşı sendikamız, Genel Kurul'da aldığı karar doğrultusunda eylemlerini sürdürüyor. Bu doğrultuda, organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere, örgütlü olduğumuz fabrikaların bulunduğu bölgelerde veya şehir merkezlerinde vardiya çıkışlarında yürüyüşler ve basın açıklamaları planlandı."   Açıklamaya göre, 22 Şubat Pazartesi günü  İzmir'de başlayacak yürüyüş ve basın açıklaması eylemleri, ay sonuna kadar  Bursa'nın farklı bölgeleri ve  Gebze'de sürecek.   Birleşik  Metal-İş'in kıdem tazminatı eylemleri, 1 Mart  günü  Eskişehir'de yeniden başlayacak ve 15 Mart'a kadar, hergün sırasıyla,  Bilecik,  Mersin,  Hatay –  Dörtyol,  Çorlu,  İzmit,  Konya,  Kırşehir,  Manisa,  Düzce ve Bursa-Orhangazi'de devam edecek.
Disk'e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi işçiler, kıdem tazminatları için, 22 Şubat Pazartesi gününden itibaren, 15 Mart'a kadar çeşitli illerde hergün alanlara çıkacak.

 

Birleşik  Metal-İş'ten yapılan açıklamada, "Hükümetin Meclis'e sevk ettiği özel istihdam büroları eliyle işçi kiralama adı altında köleleştirme ve yeni esnek çalışma modellerini içeren yasa tasarısına" karşı, işyerlerinden alanlara çıkarak, yürüyüş ve basın açıklamaları yapma kararı alındığı belirtildi ve şöyle denildi:
 
"Meclise geleceği açıklanan kıdem tazminatının tasfiyesini içeren saldırılara karşı sendikamız, Genel Kurul'da aldığı karar doğrultusunda eylemlerini sürdürüyor. Bu doğrultuda, organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere, örgütlü olduğumuz fabrikaların bulunduğu bölgelerde veya şehir merkezlerinde vardiya çıkışlarında yürüyüşler ve basın açıklamaları planlandı."
 
Açıklamaya göre, 22 Şubat Pazartesi günü  İzmir'de başlayacak yürüyüş ve basın açıklaması eylemleri, ay sonuna kadar  Bursa'nın farklı bölgeleri ve  Gebze'de sürecek.
 
Birleşik  Metal-İş'in kıdem tazminatı eylemleri, 1 Mart  günü  Eskişehir'de yeniden başlayacak ve 15 Mart'a kadar, hergün sırasıyla,  Bilecik,  Mersin,  Hatay –  Dörtyol,  Çorlu,  İzmit,  Konya,  Kırşehir,  Manisa,  Düzce ve Bursa-Orhangazi'de devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.