19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yusuf Atay Tekirdağspor’da

Spor 15.07.2017 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yusuf Atay Tekirdağspor’da

Yusuf Atay Tekirdağspor’da Darıca Gençlerbirliği’nde aralıksız 5 yıl forma giyen ve takım kaptanlığı yapan Yusuf Atay, Tekirdağspor ile anlaşmaya vardı. Son olarak 2014-2015 sezonunda sarı-yeşilli takımda top koşturan ve ardından Dardanelspor’a giden 32 yaşındaki oyuncu, geride bıraktığımız sezonu Silivrispor’da geçirmişti.   Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği’nin eski teknik direktörlerinden Ali Nail Durmuş’un çalıştıracağı Tekirdağspor, Darıca Gençlerbirliği taraftarının unutamadığı futbolcu Yusuf Atay’ı renklerine bağlayarak dikkatleri üzerine çekti. 

Yusuf Atay Tekirdağspor’da

Darıca Gençlerbirliği’nde aralıksız 5 yıl forma giyen ve takım kaptanlığı yapan Yusuf Atay, Tekirdağspor ile anlaşmaya vardı. Son olarak 2014-2015 sezonunda sarı-yeşilli takımda top koşturan ve ardından Dardanelspor’a giden 32 yaşındaki oyuncu, geride bıraktığımız sezonu Silivrispor’da geçirmişti.   Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği’nin eski teknik direktörlerinden Ali Nail Durmuş’un çalıştıracağı Tekirdağspor, Darıca Gençlerbirliği taraftarının unutamadığı futbolcu Yusuf Atay’ı renklerine bağlayarak dikkatleri üzerine çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.