19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yusuf Öztürk’ten Köşker’e teşekkür

Spor 23.02.2018 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yusuf Öztürk’ten Köşker’e teşekkür

ÖZTÜRK GAZETE SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır, bu sabah Gebze’de yayın yapan gazete sahipleri ve spor müdürleriyle bir araya geldi. Pazar günü oynanacak olan kritik Beylerbeyispor maçı öncesinde gazetecilerle Gebze Holiday Inn Hotel’de istişare toplantısı yapan Başkan Öztürk ve Sportif Direktör Sır, Gebzespor’a destek istedi. ÖZTÜRK: ADNAN BAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM Kulübün idari ve sportif durumu ile ilgili bilgi veren Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, kaliteli bir takıma sahip olduklarını ve Beylerbeyispor maçını kazanarak liderliği yeniden ele geçirmek istediklerini söyledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in mor beyazlı kulübe maddi ve manevi desteğini esirgemediğini, takımın bulunduğu konumda Başkan Köşker’in çok ciddi emekleri olduğunu vurgulayan Yusuf Öztürk, basın mensuplarının huzurunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e şükranlarını sunduğunu belirtti. SIR’DAN BEYLERBEYİ MAÇINA DAVET Başkan Öztürk’ün ardından söz alan Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, tüm gazete sahiplerini ve spor müdürlerini Pazar günü oynanacak olan Gebzespor-Beylerbeyispor maçına davet etti. Sezon başında mütevazi ve bir o kadar da karakterli bir takım kurduklarını belirten Sır, takımdaşlığın başarıyı getirdiğini ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarını kaydeden Sır, Gebze ailesini tek yumruk olmaya davet etti.
ÖZTÜRK GAZETE SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır, bu sabah Gebze’de yayın yapan gazete sahipleri ve spor müdürleriyle bir araya geldi. Pazar günü oynanacak olan kritik Beylerbeyispor maçı öncesinde gazetecilerle Gebze Holiday Inn Hotel’de istişare toplantısı yapan Başkan Öztürk ve Sportif Direktör Sır, Gebzespor’a destek istedi.

ÖZTÜRK: ADNAN BAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Kulübün idari ve sportif durumu ile ilgili bilgi veren Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, kaliteli bir takıma sahip olduklarını ve Beylerbeyispor maçını kazanarak liderliği yeniden ele geçirmek istediklerini söyledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in mor beyazlı kulübe maddi ve manevi desteğini esirgemediğini, takımın bulunduğu konumda Başkan Köşker’in çok ciddi emekleri olduğunu vurgulayan Yusuf Öztürk, basın mensuplarının huzurunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e şükranlarını sunduğunu belirtti.

SIR’DAN BEYLERBEYİ MAÇINA DAVET

Başkan Öztürk’ün ardından söz alan Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, tüm gazete sahiplerini ve spor müdürlerini Pazar günü oynanacak olan Gebzespor-Beylerbeyispor maçına davet etti. Sezon başında mütevazi ve bir o kadar da karakterli bir takım kurduklarını belirten Sır, takımdaşlığın başarıyı getirdiğini ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarını kaydeden Sır, Gebze ailesini tek yumruk olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.