Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşmeye devam ediyor

Kocaeli 04.10.2020 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşmeye devam ediyor

Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşmeye devam ediyor

Kocaeli’nin su ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda su seviyesi yine çok azalan Yuvacık Barajı’na Sapanca Gölü’nden takviye yapılmıştı. Kocaeli’nin su ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yüzde 36 seviyesinde olan Yuvacık Barajı bugün yüzde 35’e düştü. Ekim ayına rağmen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava durumu ile birlikte yağışlar gelmezse yeniden su takviyesi yapılması gerekebilir.
Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşmeye devam ediyor

Kocaeli’nin su ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda su seviyesi yine çok azalan Yuvacık Barajı’na Sapanca Gölü’nden takviye yapılmıştı. Kocaeli’nin su ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yüzde 36 seviyesinde olan Yuvacık Barajı bugün yüzde 35’e düştü. Ekim ayına rağmen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava durumu ile birlikte yağışlar gelmezse yeniden su takviyesi yapılması gerekebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.