Yuvada kaldılar

Spor 12.08.2016 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yuvada kaldılar

Yuvada kaldılar

2016-2017 Süper Amatör’de mücadele edecek olan Dilovası Belediyespor yaklaşık bir aydır sürdürdüğü iç transfer görüşmelerini önemli ölçüde hallederek rahat bir nefes aldı. Yaklaşık 20 futbolcusu ile tekrar sözleşme imzalayan Dilovası Belediyespor’da Başkan Recep Laç ve yönetimini en çok mutlu eden transfer ise takıma büyük destekleri olan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ömer Çalık ve Cihat Özdağ oldu.  LAÇ: HER FUTBOLCUMUZ ÇOK DEĞERLİ Ömer ve Cihat’ı tekrar takıma kazandıran Başkan Laç yaptığı açıklamada “Bizim için her futbolcumuz birbirinden değerli arkadaşlarımızdır. Futbol bir ekip işidir ve bu ekipte bulunan birçok arkadaşımızla da yola devam kararı aldık. İnşallah Süper Amatör’de de güzel bir sezon geçirerek BAL ligine çıkacağız. Takımımın bel kemiği olan Ömer ve Cihat’ın bu sene de arkadaşlarına önemli katkısı olacağını düşünerek onların takımımızda olmasından dolayı oldukça mutluyum.”dedi.
Yuvada kaldılar

2016-2017 Süper Amatör’de mücadele edecek olan Dilovası Belediyespor yaklaşık bir aydır sürdürdüğü iç transfer görüşmelerini önemli ölçüde hallederek rahat bir nefes aldı. Yaklaşık 20 futbolcusu ile tekrar sözleşme imzalayan Dilovası Belediyespor’da Başkan Recep Laç ve yönetimini en çok mutlu eden transfer ise takıma büyük destekleri olan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ömer Çalık ve Cihat Özdağ oldu. 

LAÇ: HER FUTBOLCUMUZ ÇOK DEĞERLİ

Ömer ve Cihat’ı tekrar takıma kazandıran Başkan Laç yaptığı açıklamada “Bizim için her futbolcumuz birbirinden değerli arkadaşlarımızdır. Futbol bir ekip işidir ve bu ekipte bulunan birçok arkadaşımızla da yola devam kararı aldık. İnşallah Süper Amatör’de de güzel bir sezon geçirerek BAL ligine çıkacağız. Takımımın bel kemiği olan Ömer ve Cihat’ın bu sene de arkadaşlarına önemli katkısı olacağını düşünerek onların takımımızda olmasından dolayı oldukça mutluyum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.