Yuvaya Dönüşen Plastikler!

Gebze 16.02.2018 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yuvaya Dönüşen Plastikler!

‘Sıcak Bir Yuva Her Canlının Hakkıdır’ sloganıyla yola çıkılan, ‘Yuvaya Dönüşen Plastikler’ sosyal sorumluluk projesinde Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) de yer aldı.

Türkiye Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) tarafından ‘Sıcak Bir Yuva Her Canlının Hakkıdır’ sloganıyla yola çıkılan sosyal sorumluluk projesi ‘Yuvaya Dönüşen Plastikler’ ile bir yandan sokak hayvanlarına sıcak yuva sağlanırken diğer yandan da atık plastiklerin geri dönüşümü ile çevre bilincinin arttırılmasına katkı sağlanıyor. Projenin amacı, plastik atıklarının toplanmasıyla ekonomik birer değer olan atıkların çöpe gitmesinin önüne geçilmesi. Gerçekleştirilen proje ile hem sokak hayvanları soğuk kış günlerinde yuvasız kalmamış oluyor, hem de sosyal sorumluluk farkındalığı yaratılmış olunuyor. PROJEDE YER ALMAKTAN MUTLUYUZ Çevre sorununun minimize edilmesi hedeflendiğini söyleyen GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, “Proje çerçevesinde plastik atıkların geri dönüştürülmesiyle üretilen köpek kulübeleri ile de sokak hayvanlarına özellikle soğuk kış günlerinde sıcak bir yuva imkânı sağlanıyor. Belediyelerin lisanslı firmalar aracılığı ile toplanan atıklar Yalova’da faaliyet gösteren Beno Plastik firması tarafından yuvaya dönüştürülüyor. Proje ‘Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülü’nü aldı. Bu sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Proje, toplumsal farkındalık yaratarak çevre bilincinin yaygınlaştırılmasını sağlıyor. Desteklerinden dolayı PAGDER yönetimine ayrıca teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
‘Sıcak Bir Yuva Her Canlının Hakkıdır’ sloganıyla yola çıkılan, ‘Yuvaya Dönüşen Plastikler’ sosyal sorumluluk projesinde Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) de yer aldı.

Türkiye Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) tarafından ‘Sıcak Bir Yuva Her Canlının Hakkıdır’ sloganıyla yola çıkılan sosyal sorumluluk projesi ‘Yuvaya Dönüşen Plastikler’ ile bir yandan sokak hayvanlarına sıcak yuva sağlanırken diğer yandan da atık plastiklerin geri dönüşümü ile çevre bilincinin arttırılmasına katkı sağlanıyor. Projenin amacı, plastik atıklarının toplanmasıyla ekonomik birer değer olan atıkların çöpe gitmesinin önüne geçilmesi. Gerçekleştirilen proje ile hem sokak hayvanları soğuk kış günlerinde yuvasız kalmamış oluyor, hem de sosyal sorumluluk farkındalığı yaratılmış olunuyor.

PROJEDE YER ALMAKTAN MUTLUYUZ

Çevre sorununun minimize edilmesi hedeflendiğini söyleyen GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, “Proje çerçevesinde plastik atıkların geri dönüştürülmesiyle üretilen köpek kulübeleri ile de sokak hayvanlarına özellikle soğuk kış günlerinde sıcak bir yuva imkânı sağlanıyor. Belediyelerin lisanslı firmalar aracılığı ile toplanan atıklar Yalova’da faaliyet gösteren Beno Plastik firması tarafından yuvaya dönüştürülüyor. Proje ‘Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülü’nü aldı. Bu sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Proje, toplumsal farkındalık yaratarak çevre bilincinin yaygınlaştırılmasını sağlıyor. Desteklerinden dolayı PAGDER yönetimine ayrıca teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.