Zabıta’dan Cadde Denetimi

Çayırova 17.11.2015 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Zabıta’dan Cadde Denetimi

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Fatih Caddesinde denetimlerini sürdürdü. Caddedeki kaldırım işgalleri başta olmak üzere, seyyar satıcılar, temizlik, esnafların tutumu ve caddenin genel durumu noktasında incelemeler ve denetimler gerçekleştiren Zabıta ekipleri, kaldırım işgalleri konusunda esnafları uyardı.

Çayırova Belediyesi tarafından revize edilerek hizmete sunulan ve ilçenin en gözde caddesi olan Fatih Caddesi’nde Belediye Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Caddenin esnafları ilgilendiren bölümlerinde temizlik noktasında hassasiyetini aktaran ekipler, kaldırım işgali olan noktalarda da esnaflara gerekli uyarılarda bulundu. Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlama adına caddede kesinlikle kaldırım işgaline izin verilmeyeceğini aktaran yetkililer, yapılan denetimlerde gerekli uyarıların yapıldığını belirttiler. Denetim Ekibi Kuruldu Çayırova’lıların alışveriş ve yaşam faaliyetlerini rahatlıkla sürdürebilmesi, hem vatandaşların hemde esnafların yaşayabileceği günlük sorunların önüne geçilmesi adına Fatih Caddesinde gün boyunca görev yapacak denetim ekibini kuran Çayırova Belediyesi, sabah 07.00’dan akşam 22.00’a kadar caddede denetimlerini gerçekleştirecek. 2 ekip, 6 personelle anlık denetimlerini yapacak olan belediye, caddede görüntü kirliliği, rahatsızlık verecek derecedeki gürültü, kaldırım işgalleri, temizlik gibi konularda çalışmalarını sürdürecek.
Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Fatih Caddesinde denetimlerini sürdürdü. Caddedeki kaldırım işgalleri başta olmak üzere, seyyar satıcılar, temizlik, esnafların tutumu ve caddenin genel durumu noktasında incelemeler ve denetimler gerçekleştiren Zabıta ekipleri, kaldırım işgalleri konusunda esnafları uyardı.

Çayırova Belediyesi tarafından revize edilerek hizmete sunulan ve ilçenin en gözde caddesi olan Fatih Caddesi’nde Belediye Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Caddenin esnafları ilgilendiren bölümlerinde temizlik noktasında hassasiyetini aktaran ekipler, kaldırım işgali olan noktalarda da esnaflara gerekli uyarılarda bulundu. Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlama adına caddede kesinlikle kaldırım işgaline izin verilmeyeceğini aktaran yetkililer, yapılan denetimlerde gerekli uyarıların yapıldığını belirttiler.

Denetim Ekibi Kuruldu

Çayırova’lıların alışveriş ve yaşam faaliyetlerini rahatlıkla sürdürebilmesi, hem vatandaşların hemde esnafların yaşayabileceği günlük sorunların önüne geçilmesi adına Fatih Caddesinde gün boyunca görev yapacak denetim ekibini kuran Çayırova Belediyesi, sabah 07.00’dan akşam 22.00’a kadar caddede denetimlerini gerçekleştirecek. 2 ekip, 6 personelle anlık denetimlerini yapacak olan belediye, caddede görüntü kirliliği, rahatsızlık verecek derecedeki gürültü, kaldırım işgalleri, temizlik gibi konularda çalışmalarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.