Zabıta denetimlerinde yaka kamerası dönemi

Kocaeli 11.10.2017 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Zabıta denetimlerinde yaka kamerası dönemi

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerde yaka kamerası kullanmaya başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, sorumlu olduğu bölgelerdeki denetimlerde güvenlik, kanıt ve şeffaflık acısından “Yaka Kamerası” uygulamasını başlattı. Bu kapsamda mevcutta bulunan 10 ekip içerisindeki Zabıta personelinde yaka kamerası bulunuyor.      GÜVENLİK VE ŞEFFAFLIK Yaka kameraları zabıta personelinin dilenci, seyyar satıcı, trafik kontrolleri gibi denetimlerinde güvenlik, şeffaflık ve kanıt acısından önem taşıyor. Zabıta personeli dilenci ve seyyar satıcılara müdahale ettiği sırada yaka kamerasıyla görüntü kaydına başlıyor. Böylelikle müdahale sırasında görüntü kaydı yapılarak güvenlik ve şeffaflık sağlanıyor. Müdahale ve denetimlerde kameralar ile olası olumsuzlukların önüne de geçilmesi sağlanıyor.   TRAFİK ZABITA İÇİN KANIT Büyükşehir Zabıta ekipleri sorumluluk alanları içerisinde, özellikle çarşı ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde park yasağına uymayan araçlar için işlem yapılıyor ve çekiliyor. Trafik akışının sağlanması için gerçekleştirilen bu müdahalelere, birçok araç sahibi vatandaş itiraz ediyor. Trafik Zabıta personelinin yakasında bulunan Yaka Kameraları, bu kapsamda kanıt acısından önemli fayda sağlıyor. Vatandaşlar kayıt altına alınan görüntüler sayesinde olayın nasıl gerçekleştiğini görme fırsatı buluyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerde yaka kamerası kullanmaya başladı
Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerde yaka kamerası kullanmaya başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, sorumlu olduğu bölgelerdeki denetimlerde güvenlik, kanıt ve şeffaflık acısından “Yaka Kamerası” uygulamasını başlattı. Bu kapsamda mevcutta bulunan 10 ekip içerisindeki Zabıta personelinde yaka kamerası bulunuyor.  
  
GÜVENLİK VE ŞEFFAFLIK
Yaka kameraları zabıta personelinin dilenci, seyyar satıcı, trafik kontrolleri gibi denetimlerinde güvenlik, şeffaflık ve kanıt acısından önem taşıyor. Zabıta personeli dilenci ve seyyar satıcılara müdahale ettiği sırada yaka kamerasıyla görüntü kaydına başlıyor. Böylelikle müdahale sırasında görüntü kaydı yapılarak güvenlik ve şeffaflık sağlanıyor. Müdahale ve denetimlerde kameralar ile olası olumsuzlukların önüne de geçilmesi sağlanıyor.
 
TRAFİK ZABITA İÇİN KANIT
Büyükşehir Zabıta ekipleri sorumluluk alanları içerisinde, özellikle çarşı ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde park yasağına uymayan araçlar için işlem yapılıyor ve çekiliyor. Trafik akışının sağlanması için gerçekleştirilen bu müdahalelere, birçok araç sahibi vatandaş itiraz ediyor. Trafik Zabıta personelinin yakasında bulunan Yaka Kameraları, bu kapsamda kanıt acısından önemli fayda sağlıyor. Vatandaşlar kayıt altına alınan görüntüler sayesinde olayın nasıl gerçekleştiğini görme fırsatı buluyor.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerde yaka kamerası kullanmaya başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.