GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Zabıtadan tebligat ve denetim

Çayırova 04.06.2020 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Zabıtadan tebligat ve denetim

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte ilçede yeniden hizmet vermeye başlayan işletmelerde denetimlerde bulundu. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, normalleşme ile birlikte 1 Haziran'da açılan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri, normalleşme süreciyle hizmet vermeye başlayan çay ocağı, kafe, lokanta, kahvehane berber ve kuaför gibi işletmelerde  denetim ve tebligat yaptı. Normalleşme sürecinde de devam eden tedbirler kapsamında işletmelerde dezenfektan bulundurulması, tek kullanımlık ürünler, hijyenik şartlar ve masalar arası 1,5 metre kuralına uygun oturma düzenini denetleyen ekipler, işletme sahiplerine normalleşme döneminde uyulması gereken kurallar hakkında da bilgi verdi. Çayırova’da rutin denetimlerine ara vermeden devam eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri hijyen, ruhsat ve diğer konularla ilgili ilçedeki işyerlerini denetlemeyi sürdürüyor.
Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte ilçede yeniden hizmet vermeye başlayan işletmelerde denetimlerde bulundu.

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, normalleşme ile birlikte 1 Haziran'da açılan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri, normalleşme süreciyle hizmet vermeye başlayan çay ocağı, kafe, lokanta, kahvehane berber ve kuaför gibi işletmelerde  denetim ve tebligat yaptı. Normalleşme sürecinde de devam eden tedbirler kapsamında işletmelerde dezenfektan bulundurulması, tek kullanımlık ürünler, hijyenik şartlar ve masalar arası 1,5 metre kuralına uygun oturma düzenini denetleyen ekipler, işletme sahiplerine normalleşme döneminde uyulması gereken kurallar hakkında da bilgi verdi.

Çayırova’da rutin denetimlerine ara vermeden devam eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri hijyen, ruhsat ve diğer konularla ilgili ilçedeki işyerlerini denetlemeyi sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.