19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zafer Kılıç Diyarbakır'a gitti!

Çayırova 21.01.2016 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Zafer Kılıç Diyarbakır'a gitti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı doğrultusunda 5 günde hazırladığı 12 bin erzak dolusu 3 TIR'ı Diyarbakır’a yolcu etti. AK Parti'den 25 kişi de Diyarbakır'a gitti.. Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Ayhan Naci Yılmaz da 25 kişilik heyette yer aldı.

AK PARTİ Kocaeli İl Başkanlığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde devam eden olaylardan etkilenen sivil vatandaşlar için oluşturulan yardım TIR'larını AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı önünden yolcu etti. Diyarbakır’ın Sur ilçesine gönderilen TIR’lar bugün öğlen saatlerinde vardı. AK Parti’den 25 kişilik heyet bu sabah saat 09.10’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçakla Diyarbakır’a gitti. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da yolcular arasında. SIKINTIYA ORTAK OLACAĞIZ TIR'ları yolcu eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız olan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla biz bu yardım projesine başladık. Diğer illerden daha erken toparladık yardımları. Güneydoğu’nun bazı il ve ilçelerinde devam eden sıkıntılara ortak olmak için bu yardım kampanyası düzenlenmiştir. Sur halkına yardım etmek için bu TIR'lar yola çıkıyor. Bunun için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte 5 gün içerisinde organizasyonu gerçekleştirdik” dedi.   12 BİN YARDIM PAKETİ Ceyhan, “Yardım TIR'larımızın içinde 3 bin adet kuru gıda yardım paketi, 3 bin adet battaniye, 3 bin adet ısıtıcı, 3 bin adet çocuk malzemesi olmak üzere 12 bin adet yardım paketini Sur ilçesine gönderiyoruz. Dün bir TIR gönderdik, bugün de 2 TIR'ı yolcu ediyoruz. Yarın sabah uçak ile Diyarbakır’a uçak ile gideceğiz. Ekibimiz ile birlikte yardımları belirlenen noktalara dağıtacağız. Yardım edeceğimiz noktalar orada belirlenecek. Bu tür yardım kampanyalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.   İŞTE DİYARBAKIR'A GİDEN 25 İSİM Şemsettin Ceyhan (İl Başkanı) Ahmet Berberoğlu (Tanıtım ve Medya Başkanı) Ahmet Türkel (Dış İlişkiler Başkanı) Abdullah Eryarsoy (Seçim İşleri Başkanı) Orhan Faruk Barış (Sosyal Politikalar Başkanı) Hüseyin Kurt Yerel (Yönetimler Başkanı) İshak Yıldırım (Mali ve İdari İşler Başkanı) Adnan Turan (İnsan Hakları Başkanı) Ahmet Sönmez  (Yön.Kur.Üyesi) Arif Aküzüm (Yön.Kur.Üyesi) Ayhan Naci Yılmaz (Yön.Kur.Üyesi) Ertuğrul Çırak (Yön.Kur.Üyesi) İdris Demir (Yön.Kur.Üyesi) Musa Özcan (Yön.Kur.Üyesi) Nuri Güney (Yön.Kur.Üyesi) Recep Demir (Yön.Kur.Üyesi) Yakup Karaaslan (Yön.Kur.Üyesi) Emre Kahraman (İl Gençlik Kolları Başkanı) Nevzat Doğan (İzmit Belediye Başkanı) Zafer Kılıç (Çayırova İlçe Başkanı) Şahin Talus (Başiskele İlçe Başkanı) Yunus Özder (Kandıra İlçe Başkanı) İdris Alp (Gölcük İlçe Başkanı) Recep Demirel (Karamürsel İlçe Başkanı) Haluk Bektaş (Basın Danışmanı)
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı doğrultusunda 5 günde hazırladığı 12 bin erzak dolusu 3 TIR'ı Diyarbakır’a yolcu etti. AK Parti'den 25 kişi de Diyarbakır'a gitti.. Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Ayhan Naci Yılmaz da 25 kişilik heyette yer aldı.

AK PARTİ Kocaeli İl Başkanlığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde devam eden olaylardan etkilenen sivil vatandaşlar için oluşturulan yardım TIR'larını AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı önünden yolcu etti. Diyarbakır’ın Sur ilçesine gönderilen TIR’lar bugün öğlen saatlerinde vardı. AK Parti’den 25 kişilik heyet bu sabah saat 09.10’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçakla Diyarbakır’a gitti. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da yolcular arasında.

SIKINTIYA ORTAK OLACAĞIZ
TIR'ları yolcu eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız olan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla biz bu yardım projesine başladık. Diğer illerden daha erken toparladık yardımları. Güneydoğu’nun bazı il ve ilçelerinde devam eden sıkıntılara ortak olmak için bu yardım kampanyası düzenlenmiştir. Sur halkına yardım etmek için bu TIR'lar yola çıkıyor. Bunun için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte 5 gün içerisinde organizasyonu gerçekleştirdik” dedi.
 
12 BİN YARDIM PAKETİ
Ceyhan, “Yardım TIR'larımızın içinde 3 bin adet kuru gıda yardım paketi, 3 bin adet battaniye, 3 bin adet ısıtıcı, 3 bin adet çocuk malzemesi olmak üzere 12 bin adet yardım paketini Sur ilçesine gönderiyoruz. Dün bir TIR gönderdik, bugün de 2 TIR'ı yolcu ediyoruz. Yarın sabah uçak ile Diyarbakır’a uçak ile gideceğiz. Ekibimiz ile birlikte yardımları belirlenen noktalara dağıtacağız. Yardım edeceğimiz noktalar orada belirlenecek. Bu tür yardım kampanyalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.
 
İŞTE DİYARBAKIR'A GİDEN 25 İSİM
Şemsettin Ceyhan (İl Başkanı)
Ahmet Berberoğlu (Tanıtım ve Medya Başkanı)
Ahmet Türkel (Dış İlişkiler Başkanı)
Abdullah Eryarsoy (Seçim İşleri Başkanı)
Orhan Faruk Barış (Sosyal Politikalar Başkanı)
Hüseyin Kurt Yerel (Yönetimler Başkanı)
İshak Yıldırım (Mali ve İdari İşler Başkanı)
Adnan Turan (İnsan Hakları Başkanı)
Ahmet Sönmez  (Yön.Kur.Üyesi)
Arif Aküzüm (Yön.Kur.Üyesi)
Ayhan Naci Yılmaz (Yön.Kur.Üyesi)
Ertuğrul Çırak (Yön.Kur.Üyesi)
İdris Demir (Yön.Kur.Üyesi)
Musa Özcan (Yön.Kur.Üyesi)
Nuri Güney (Yön.Kur.Üyesi)
Recep Demir (Yön.Kur.Üyesi)
Yakup Karaaslan (Yön.Kur.Üyesi)
Emre Kahraman (İl Gençlik Kolları Başkanı)
Nevzat Doğan (İzmit Belediye Başkanı)
Zafer Kılıç (Çayırova İlçe Başkanı)
Şahin Talus (Başiskele İlçe Başkanı)
Yunus Özder (Kandıra İlçe Başkanı)
İdris Alp (Gölcük İlçe Başkanı)
Recep Demirel (Karamürsel İlçe Başkanı)
Haluk Bektaş (Basın Danışmanı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.