GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Zamlı Ulaşım Yarın Başlıyor!

Kocaeli 20.07.2018 - 22:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Zamlı Ulaşım Yarın Başlıyor!

UKOME tarafından alınan karar neticesinde zamlı ulaşım yarın Kocaeli'de uygulanacak.

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası, ulaşım maliyetlerindeki artış nedeniyle mağduriyetlerinin giderilmesi için zam talebinde bulunmuş, UKOME de geçen ay yaptığı toplantıda bu kararı onamıştı. Toplantıda il genelinde toplu taşıma ücretlerine ortalama yüzde 10 oranında zam kararı almıştı. OTOBÜS VE TRAMVAY Zamlı tarife, yarın yürürlüğe konacak. Buna göre 2.5 TL olan şehir içi toplu taşıma ücreti 2.75 TL olacak. Zam yapılmayan indirimli ve öğrenci biletleri eski haliyle devam edecek. Kartsız öğrenciler ise tam para ödeyecek. Tramvay ücreti de 1.50 TL’den 1.75 TL’ye çıkacak.
UKOME tarafından alınan karar neticesinde zamlı ulaşım yarın Kocaeli'de uygulanacak.

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası, ulaşım maliyetlerindeki artış nedeniyle mağduriyetlerinin giderilmesi için zam talebinde bulunmuş, UKOME de geçen ay yaptığı toplantıda bu kararı onamıştı. Toplantıda il genelinde toplu taşıma ücretlerine ortalama yüzde 10 oranında zam kararı almıştı.

OTOBÜS VE TRAMVAY

Zamlı tarife, yarın yürürlüğe konacak. Buna göre 2.5 TL olan şehir içi toplu taşıma ücreti 2.75 TL olacak. Zam yapılmayan indirimli ve öğrenci biletleri eski haliyle devam edecek. Kartsız öğrenciler ise tam para ödeyecek. Tramvay ücreti de 1.50 TL’den 1.75 TL’ye çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.