Zaten yeterince battık

Spor 26.06.2020 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Zaten yeterince battık

Gebze Metin Oktay stadında metro durağı çalışmaları sürüyor. Yıkılacak olan tarihi stat konusunda amatöre derin bir darbe yorumları yapılırken sporcular, teknik adamlar ve kulüp yöneticileri tedirgin bekleyiş içerisinde. Yaşanan gelişmelere odaklanan spor camiası yeni sezonda amatörün ne durumda olacağını sorguluyor. Pek çoğunda ise ümitsizlik söz konusu. FARKLI MESLEKLERE YÖNELİYORLAR Uzun zamandır ekonomik krizle boğuşan amatör takımlarda bazı teknik adamlar yeni sezon öncesi iş kaygısına girerken farklı mesleklere yönelenler de var. Teknik adamların şu sıralar ağzını bıçak açmıyor. ESNAF GELECEĞİNİ GÖRMÜYOR Gebze Metin Oktay Stadındaki çevre esnaf da yaşananları takip ediyor. Stat ve maç yoğunluğuyla uzun zamandır belirli bir müşteri potansiyeli bulunan çevre esnaf umutsuz görünürken "batacağımız kadar battık" yorumunu yapıyorlar.

Gebze Metin Oktay stadında metro durağı çalışmaları sürüyor. Yıkılacak olan tarihi stat konusunda amatöre derin bir darbe yorumları yapılırken sporcular, teknik adamlar ve kulüp yöneticileri tedirgin bekleyiş içerisinde. Yaşanan gelişmelere odaklanan spor camiası yeni sezonda amatörün ne durumda olacağını sorguluyor. Pek çoğunda ise ümitsizlik söz konusu.

FARKLI MESLEKLERE YÖNELİYORLAR

Uzun zamandır ekonomik krizle boğuşan amatör takımlarda bazı teknik adamlar yeni sezon öncesi iş kaygısına girerken farklı mesleklere yönelenler de var. Teknik adamların şu sıralar ağzını bıçak açmıyor.

ESNAF GELECEĞİNİ GÖRMÜYOR

Gebze Metin Oktay Stadındaki çevre esnaf da yaşananları takip ediyor. Stat ve maç yoğunluğuyla uzun zamandır belirli bir müşteri potansiyeli bulunan çevre esnaf umutsuz görünürken "batacağımız kadar battık" yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.