19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zeki Gezer’li öğrenciler, örnek olacak!

Darıca 24.05.2019 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Zeki Gezer’li öğrenciler, örnek olacak!

2018-2019 eğitim yılı bu yıl müzik alanında tüm öğrencilerinin gelişimine büyük katkı veren Zeki Gezer Ortaokulu’nda çalacak.

2018-2019 eğitim yılı bu yıl müzik alanında tüm öğrencilerinin gelişimine büyük katkı veren Zeki Gezer Ortaokulu’nda çalacak. Okulun öğrencileri çaldıkları sazlar ve söyleyecekleri türkülerle eğitim ve öğretim yılına son verecek. Bu yıl il genelinde özel ve kamu olmak üzere 1350 okul ve 447 kurumdan eğitim gören toplam 444 bin 101 öğrenci karnelerini 14 Haziran’da alıp yaz tatiline başlayacak. Yaklaşık 3 ay tatil yapacak olan öğrenciler için son ders zili için bu yıl tören Darıca Zeki Gezer Ortaokulu’nda kent protokolünün katılımı ile saat 10.00’da çalacak. Bu yıl yeni gündemde olan ara tatillerin yasallaşması halinde 9 Eylül’de öğrenciler 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına başlayacak. ÖDÜLLENDİRİLDİ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tüm okullarda öğrencilerin ya spor ya da müzik ile ilgilenmesi ile ilgili kararının ardından Darıca Zeki Gezer Ortaokulu bu alanda ilki başardı. Okuldaki tüm öğrenciler ya saz çalışıyor ya da okulun korosunda yer alıyor. Milli Eğitimin bu kararını hayata geçiren Kocaeli’de 36 okuldan buru olan Zeki Gezer Ortaokulu’nun başarısını ortaya koymak ve ödüllendirmek amacı ile bu yıl karne törenin burada yapılmasına karar verildi. ÇOCUKLARIN ÖNÜNÜ AÇTIK Okullarda öğrencilerin ders dışında mutlaka spor ya da müzik alanında kendini geliştirmesi için Milli Eğitimin aldığı kararla okullarda çalışma başlattı. Kocaeli’de her ilçede ortalama 2 okul ya spor ya da müzik ile ilgili tüm öğrencileri ile çalışma yaptığını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Okullarda sadece öğrencileri derse boğmak istemiyoruz. Bu nedenle öğrencilerin kendini sosyal alanda geliştirecek işlerin önünü de açıyoruz. ÖRNEK OLUYORUZ Okullarımızda müzik ve spor alanında mutlaka öğrencilerin bir alanda kendilerini geliştirmesini istiyoruz. Bu noktada Darıca Zeki Gezer Ortaokulu çok güzel bir çalışma yaptı ve bu çalışmayı örnek göstermek gerekiyor. Bu yüzden bu yıl törenimizi burada yapacağız. Aynı zamanda okullarımızda tasarım beceri atölyeleri açacağız. Burada öğrenciler birçok atölye ile kendilerini istedikleri alanda geliştirecek. Kocaeli’de uyguladığımız her eğitim modeli Türkiye’ye örnek oluyor” dedi. ÖĞRETMENLER TEMMUZDA Kocaeli genelinde 395 bin 421 yaygın, 48 bin 680 öngün eğitim alan öğrenci 14 Haziran’da tatile çıkacak. 2019-2020 eğitim öğretim yılı ise bu yıl yeni düzenlemeyle ara tatiller yasallaşması halinde 9 Eylül’de başlayacak. Öğretmenler için ise 1 Temmuz’da tatil başlayacak. Zeki Gezer Ortaokulu’nda yapılacak olan törenin ardından Yücel Boru Anadolu Lisesi’nde Robotik kodlama festivali yapılacak.
2018-2019 eğitim yılı bu yıl müzik alanında tüm öğrencilerinin gelişimine büyük katkı veren Zeki Gezer Ortaokulu’nda çalacak.

2018-2019 eğitim yılı bu yıl müzik alanında tüm öğrencilerinin gelişimine büyük katkı veren Zeki Gezer Ortaokulu’nda çalacak. Okulun öğrencileri çaldıkları sazlar ve söyleyecekleri türkülerle eğitim ve öğretim yılına son verecek. Bu yıl il genelinde özel ve kamu olmak üzere 1350 okul ve 447 kurumdan eğitim gören toplam 444 bin 101 öğrenci karnelerini 14 Haziran’da alıp yaz tatiline başlayacak. Yaklaşık 3 ay tatil yapacak olan öğrenciler için son ders zili için bu yıl tören Darıca Zeki Gezer Ortaokulu’nda kent protokolünün katılımı ile saat 10.00’da çalacak. Bu yıl yeni gündemde olan ara tatillerin yasallaşması halinde 9 Eylül’de öğrenciler 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına başlayacak.

ÖDÜLLENDİRİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tüm okullarda öğrencilerin ya spor ya da müzik ile ilgilenmesi ile ilgili kararının ardından Darıca Zeki Gezer Ortaokulu bu alanda ilki başardı. Okuldaki tüm öğrenciler ya saz çalışıyor ya da okulun korosunda yer alıyor. Milli Eğitimin bu kararını hayata geçiren Kocaeli’de 36 okuldan buru olan Zeki Gezer Ortaokulu’nun başarısını ortaya koymak ve ödüllendirmek amacı ile bu yıl karne törenin burada yapılmasına karar verildi.

ÇOCUKLARIN ÖNÜNÜ AÇTIK

Okullarda öğrencilerin ders dışında mutlaka spor ya da müzik alanında kendini geliştirmesi için Milli Eğitimin aldığı kararla okullarda çalışma başlattı. Kocaeli’de her ilçede ortalama 2 okul ya spor ya da müzik ile ilgili tüm öğrencileri ile çalışma yaptığını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Okullarda sadece öğrencileri derse boğmak istemiyoruz. Bu nedenle öğrencilerin kendini sosyal alanda geliştirecek işlerin önünü de açıyoruz.

ÖRNEK OLUYORUZ

Okullarımızda müzik ve spor alanında mutlaka öğrencilerin bir alanda kendilerini geliştirmesini istiyoruz. Bu noktada Darıca Zeki Gezer Ortaokulu çok güzel bir çalışma yaptı ve bu çalışmayı örnek göstermek gerekiyor. Bu yüzden bu yıl törenimizi burada yapacağız. Aynı zamanda okullarımızda tasarım beceri atölyeleri açacağız. Burada öğrenciler birçok atölye ile kendilerini istedikleri alanda geliştirecek. Kocaeli’de uyguladığımız her eğitim modeli Türkiye’ye örnek oluyor” dedi.

ÖĞRETMENLER TEMMUZDA

Kocaeli genelinde 395 bin 421 yaygın, 48 bin 680 öngün eğitim alan öğrenci 14 Haziran’da tatile çıkacak. 2019-2020 eğitim öğretim yılı ise bu yıl yeni düzenlemeyle ara tatiller yasallaşması halinde 9 Eylül’de başlayacak. Öğretmenler için ise 1 Temmuz’da tatil başlayacak. Zeki Gezer Ortaokulu’nda yapılacak olan törenin ardından Yücel Boru Anadolu Lisesi’nde Robotik kodlama festivali yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.