19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zeki Sarı'dan gazetemize ziyaret

Spor 29.02.2016 - 18:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Zeki Sarı'dan gazetemize ziyaret

Zeki Sarı'dan gazetemize ziyaret

Darıca G.B'nin emektar yöneticilerinden Zeki Sarı gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin kuruluşunun 6.yıl dönümünü kutlayan Zeki Sarı, Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ile birlikte Darıca G.B ve bölge sporumuzla ilgili son gelişmeler hakkında istişare yaptı. Darıca G.B'yi başarıya taşımak adına ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Sarı, ''Sezon sonunda takımımızı önce Play-Off'a ardından da 2.Lig'e çıkaracağımıza inanıyorum. Basınımızın da bu konuda önemli bir sorumluluk düşüyor. El birliğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum''dedi. YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADI Hedef Gazetesi'nin 6.yılını kutlayan Zeki Sarı, ''İlkeli yayıncılık anlayışınızdan dolayı Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve gazete çalışanlarını tebrik ediyorum''dedi. Abbas Sır, Sarı'ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Zeki Sarı'dan gazetemize ziyaret

Darıca G.B'nin emektar yöneticilerinden Zeki Sarı gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin kuruluşunun 6.yıl dönümünü kutlayan Zeki Sarı, Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ile birlikte Darıca G.B ve bölge sporumuzla ilgili son gelişmeler hakkında istişare yaptı. Darıca G.B'yi başarıya taşımak adına ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Sarı, ''Sezon sonunda takımımızı önce Play-Off'a ardından da 2.Lig'e çıkaracağımıza inanıyorum. Basınımızın da bu konuda önemli bir sorumluluk düşüyor. El birliğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum''dedi.

YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADI

Hedef Gazetesi'nin 6.yılını kutlayan Zeki Sarı, ''İlkeli yayıncılık anlayışınızdan dolayı Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve gazete çalışanlarını tebrik ediyorum''dedi. Abbas Sır, Sarı'ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.