19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zenay Grup Yıldırım’a gitti

Gebze 28.09.2020 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Zenay Grup Yıldırım’a gitti

Zenay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Süleymanoğlu ve Zenay Kuyumculuk'un işletmecisi Buğrahan Süleymanoğlu, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Başta inşaat olmak üzere birçok farklı sektörde adından başarıyla söz ettiren, sivil toplum kuruşlarındaki aktifliği ve sorumluluk projelerindeki örnek hareketleriyle her kesimden taktir toplayan ilimizin tanınan iş insanlarından Zenay Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanı Ayten Süleymanoğlu,  Nihat Yıldırım ile uzun yıllara dayanan dostluğunu unutmuyor. YILDIRIM MEDYAYA GÜÇ KATAR Yıldırım’ın medya sektörüne adım atmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Ayten Süleymanoğlu, “Nihat Bey, adım attığı her işte başarılarıyla kendini ispatlamış değerli bir kişilik. Medya sektöründe önemli başarılara imza atacağından kuşkum yok. Kendisinin medya sektörüne güç katacağını düşünüyorum. Bu anlamda Ümit Medya çatısı altında çalışan tüm basın emekçilerine yayın hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda Süleymanoğlu, Yıldırım’a çiçek takdiminde bulunurken, Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ayten Süleymanoğlu ve Buğrahan Süleymanoğlu’na teşekkür etti.

Zenay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Süleymanoğlu ve Zenay Kuyumculuk'un işletmecisi Buğrahan Süleymanoğlu, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Başta inşaat olmak üzere birçok farklı sektörde adından başarıyla söz ettiren, sivil toplum kuruşlarındaki aktifliği ve sorumluluk projelerindeki örnek hareketleriyle her kesimden taktir toplayan ilimizin tanınan iş insanlarından Zenay Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanı Ayten Süleymanoğlu,  Nihat Yıldırım ile uzun yıllara dayanan dostluğunu unutmuyor.

YILDIRIM MEDYAYA GÜÇ KATAR

Yıldırım’ın medya sektörüne adım atmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Ayten Süleymanoğlu, “Nihat Bey, adım attığı her işte başarılarıyla kendini ispatlamış değerli bir kişilik. Medya sektöründe önemli başarılara imza atacağından kuşkum yok. Kendisinin medya sektörüne güç katacağını düşünüyorum. Bu anlamda Ümit Medya çatısı altında çalışan tüm basın emekçilerine yayın hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda Süleymanoğlu, Yıldırım’a çiçek takdiminde bulunurken, Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ayten Süleymanoğlu ve Buğrahan Süleymanoğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.