19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zeybek: Haberim Yoktu

Siyaset 19.08.2018 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Zeybek: Haberim Yoktu

AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Emine Zeybek, kendisi için de büyük bir sürpriz olduğunu, listeye konulmasından son anda haberi olduğunu söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6’ncı Olağan Büyük Kurultayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden Genel Başkan seçildi. Yeni MKYK'da listede Kocaeli'den Zeki Aygün bu kez yer almazken, Emine Zeybek listeye giren isim oldu. İlyas Şeker ise Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu listesinde kendisine yer buldu. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Milletvekili aday adayı olan Davut Coşkun Şiviloğlu da MKYK yedek listesine girdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili bir diğer isim olan İlyas Şeker ise Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu'nda yer aldı. AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Emine Zeybek, kendisi için de büyük bir sürpriz olduğunu, listeye konulmasından son anda haberi olduğunu belirterek, “İlk duyduğumda çok heyecanlandım. Ben ve Kocaeli heyetinden hiç kimse bilmiyordu. MKYK üyesi olmam, benim için gurur vesilesi ve mutluluk verici. Layık gören Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Görevimi layıkıyla yerine getireceğim” dedi.  
AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Emine Zeybek, kendisi için de büyük bir sürpriz olduğunu, listeye konulmasından son anda haberi olduğunu söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6’ncı Olağan Büyük Kurultayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden Genel Başkan seçildi. Yeni MKYK'da listede Kocaeli'den Zeki Aygün bu kez yer almazken, Emine Zeybek listeye giren isim oldu. İlyas Şeker ise Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu listesinde kendisine yer buldu. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Milletvekili aday adayı olan Davut Coşkun Şiviloğlu da MKYK yedek listesine girdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili bir diğer isim olan İlyas Şeker ise Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu'nda yer aldı.

AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Emine Zeybek, kendisi için de büyük bir sürpriz olduğunu, listeye konulmasından son anda haberi olduğunu belirterek, “İlk duyduğumda çok heyecanlandım. Ben ve Kocaeli heyetinden hiç kimse bilmiyordu. MKYK üyesi olmam, benim için gurur vesilesi ve mutluluk verici. Layık gören Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Görevimi layıkıyla yerine getireceğim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.