Zeytinoğlu: “Tüm dünyayı teröre karşı dayanışmaya çağırıyoruz”

Kocaeli 15.03.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Zeytinoğlu: “Tüm dünyayı teröre karşı dayanışmaya çağırıyoruz”

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) ve İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yayımladığı mesajda; “Bu vahşi saldırı, hepimizin yüreğine büyük bir acı düşürdü.

Çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta Avrupa olmak üzere tüm dünyayı teröre karşı dayanışmaya, yakınlarını kaybeden insanlarımızın acısını paylaşmaya çağırıyoruz.” dedi.   Ankara'nın merkezinde Kızılay’daki bir otobüs durağındaki masum insanlara yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısının, terörün insanlık dışı yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu vurgulayan Ayhan Zeytinoğlu: “Terörü şiddetle lanetliyoruz. Bu hain saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin birliğini, huzurunu ve kardeşliğini bozmaya çalışan terör odakları amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkemizin terörizmle mücadele sürecinde tüm dünyayı ve Avrupalı dostlarımızı dayanışmaya çağırıyoruz. Her ne olursa olsun acılarımızı birbirimize sarılarak, birbirimize sahip çıkaracak aşacağız.” dedi.
Kocaeli Sanayi Odası (KSO) ve İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yayımladığı mesajda; “Bu vahşi saldırı, hepimizin yüreğine büyük bir acı düşürdü.

Çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta Avrupa olmak üzere tüm dünyayı teröre karşı dayanışmaya, yakınlarını kaybeden insanlarımızın acısını paylaşmaya çağırıyoruz.” dedi.  

Ankara'nın merkezinde Kızılay’daki bir otobüs durağındaki masum insanlara yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısının, terörün insanlık dışı yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu vurgulayan Ayhan Zeytinoğlu: “Terörü şiddetle lanetliyoruz. Bu hain saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin birliğini, huzurunu ve kardeşliğini bozmaya çalışan terör odakları amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkemizin terörizmle mücadele sürecinde tüm dünyayı ve Avrupalı dostlarımızı dayanışmaya çağırıyoruz. Her ne olursa olsun acılarımızı birbirimize sarılarak, birbirimize sahip çıkaracak aşacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.