Ziraat'ten Sonra Halkbank da Konut Kredisi Faizlerini Düşürdü

Ekonomi 10.05.2018 - 22:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ziraat'ten Sonra Halkbank da Konut Kredisi Faizlerini Düşürdü

Ziraat Bankası'nın ardından Halkbank da konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98'e indirdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde bankaların konut sektörünü canlandırmak ve stokları eritmek için kampanya başlatacağını açıklamasının ardından iki kamu bankasından hamle geldi. Önce Ziraat Bankası, 500 bin liraya kadar olan konut kredilerinde faiz oranını yüzde 0.98'e çektiğini duyurdu. Ziraat Bankası'nın ardından Halkbankası da faizleri yüzde 0.98'e çektiğini açıkladı. ZİRAAT BANKASINDAN SONRA HALKBANK DA İNDİRDİ Ziraat Bankası'ndan yaklaşık 3 saat sonra da Halkbank'tan bir hamle geldi. Halkbank, 10 yıla kadar olan vadelerde konut kredi faizini yüzde 0.98'e çektiğini açıkladı. Ziraat Bankası'nın ardından diğer kamu bankalarının da faizleri benzer seviyelere çekmesi bekleniyor.
Ziraat Bankası'nın ardından Halkbank da konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98'e indirdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde bankaların konut sektörünü canlandırmak ve stokları eritmek için kampanya başlatacağını açıklamasının ardından iki kamu bankasından hamle geldi. Önce Ziraat Bankası, 500 bin liraya kadar olan konut kredilerinde faiz oranını yüzde 0.98'e çektiğini duyurdu. Ziraat Bankası'nın ardından Halkbankası da faizleri yüzde 0.98'e çektiğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASINDAN SONRA HALKBANK DA İNDİRDİ

Ziraat Bankası'ndan yaklaşık 3 saat sonra da Halkbank'tan bir hamle geldi. Halkbank, 10 yıla kadar olan vadelerde konut kredi faizini yüzde 0.98'e çektiğini açıkladı. Ziraat Bankası'nın ardından diğer kamu bankalarının da faizleri benzer seviyelere çekmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.