19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zirve için gün sayıyoruz

Spor 01.02.2017 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Zirve için gün sayıyoruz

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ MUHTEŞEM PERFORMANSIYLA ALKIŞI HAK ETTİ

  Kaliteli ve alternatifli kadrosuyla fark yaratan Darıca Gençlerbirliği, adım adım zirveye ilerliyor. Ligde oynadığı son 5 maçtan 15 puan çıkaran sarı yeşilliler, Düzyurtspor ve Afyonspor maçlarını da kazanarak zirveye kurulacağına inanıyor.   Sezon başında hatrı sayılır rakamlara birbirinden önemli isimlere imza arttırarak şampiyonlukta işini şansa bırakmayan Darıca Gençlerbirliği, kadro kalitesinin meyvalarını almaya başladı. Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak 6 tane mücadele gücü yüksek yıpratıcı maçlar oynayan sarı yeşilliler, alternatifli kadrosuyla hem kupada hem de ligde başarıyla mücadele etti. ŞAMPİYON GİBİ OYNADI Ligde oynadığı son 5 maçını kazanarak 15 puan toplayan Darıca Gençlerbirliği, lider Afjet Afyonspor’u amansız takibini kusursuz bir şekilde sürdürdü. Bu periyotta kalesinde sadece 1 gol gören sarı yeşilliler, adeta şampiyon gibi oynadı. Her geçen hafta zirveye göz kırpan sarı yeşilliler, Düzyurtspor ve Afjet Afyonspor karşılaşmalarını da kazanarak liderliği ele geçirmeyi hedefliyor.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ MUHTEŞEM PERFORMANSIYLA ALKIŞI HAK ETTİ

 

Kaliteli ve alternatifli kadrosuyla fark yaratan Darıca Gençlerbirliği, adım adım zirveye ilerliyor. Ligde oynadığı son 5 maçtan 15 puan çıkaran sarı yeşilliler, Düzyurtspor ve Afyonspor maçlarını da kazanarak zirveye kurulacağına inanıyor.

 

Sezon başında hatrı sayılır rakamlara birbirinden önemli isimlere imza arttırarak şampiyonlukta işini şansa bırakmayan Darıca Gençlerbirliği, kadro kalitesinin meyvalarını almaya başladı. Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak 6 tane mücadele gücü yüksek yıpratıcı maçlar oynayan sarı yeşilliler, alternatifli kadrosuyla hem kupada hem de ligde başarıyla mücadele etti.

ŞAMPİYON GİBİ OYNADI

Ligde oynadığı son 5 maçını kazanarak 15 puan toplayan Darıca Gençlerbirliği, lider Afjet Afyonspor’u amansız takibini kusursuz bir şekilde sürdürdü. Bu periyotta kalesinde sadece 1 gol gören sarı yeşilliler, adeta şampiyon gibi oynadı. Her geçen hafta zirveye göz kırpan sarı yeşilliler, Düzyurtspor ve Afjet Afyonspor karşılaşmalarını da kazanarak liderliği ele geçirmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.