Zıvalıoğlu,

Spor 04.11.2017 - 20:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Zıvalıoğlu,

Bordo-Mavi-Beyazlı ekibip, Darıca Gençlerbirliği ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün 11.00'da yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik patron Zıvalıoğlu maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Rakibimizi yenerek seriye başlayacağız."dedi.

Pazar günü (yarın) saat 13.00'da Ahmet Suat Özyazıcı Stadında temsilcimiz Darıca G.B  maçının hazırlıklarını bugün 11.00'da yaptığı  yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu nezaretinde yapılan antrenman ise 1 saat sürdü.  TFF Üçüncü Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, "3-1 kazandığımız Kayseri Erciyesspor ve hafta sonu evinde oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı ile ilgili  açıklamalarda bulundu.   Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu yaptığı açıklamada, "İstikrarlı ve özverili oyunumuzla daha önce deplasmanda yenemediğimiz Kayseri Erciyesspor karşısında takımımızın ortaya koyduğu iyi futbol ve alınan haklı galibiyetin sevincini yaşıyoruz.  Ancak bu maç öncesinde işimizin zor olacağını biliyorduk. Ona göre, çalışmalarımızı yaptık ve tedbirlerimizi aldık. Kayseri Erciyesspor karşısında futbolcularımızın hepsi 90 dakika savaşarak iyi mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum" dedi. Genç, dinamik bir takım olduklarını da ifade eden Zıvalıoğlu şöyle konuştu, "Mücadele yapısı yüksek, seyredenlere keyif veren takım olacağız. Takımımız iyi mücadele eden, sahada oyuncu gurubumuzla beraber gecemizi gündüzümüze katarak 1461 Trabzon'u yeniden aydınlık günlere taşıyacağımız inancımız  tam" diye konuştu.  Kayseri Erciyesspor maçının geride kaldığını kaydeden Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, "Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağız. Bu maçı da mutlak suretle kazanmak istiyoruz. Dolayısıyla, diğer haftalardaki maçları da kazanarak güzel bir seri yakalamayı hedefliyoruz.  Biz 1461 Trabzon takımı olarak her maçı kazanma adına sahada en iyi şekilde mücadele vereceğiz. Bu nedenle Darıca Gençlerbirliği ile kendi evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.   
Bordo-Mavi-Beyazlı ekibip, Darıca Gençlerbirliği ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün 11.00'da yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik patron Zıvalıoğlu maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Rakibimizi yenerek seriye başlayacağız."dedi.

Pazar günü (yarın) saat 13.00'da Ahmet Suat Özyazıcı Stadında temsilcimiz Darıca G.B  maçının hazırlıklarını bugün 11.00'da yaptığı  yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu nezaretinde yapılan antrenman ise 1 saat sürdü. 
TFF Üçüncü Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, "3-1 kazandığımız Kayseri Erciyesspor ve hafta sonu evinde oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı ile ilgili  açıklamalarda bulundu.  
Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu yaptığı açıklamada, "İstikrarlı ve özverili oyunumuzla daha önce deplasmanda yenemediğimiz Kayseri Erciyesspor karşısında takımımızın ortaya koyduğu iyi futbol ve alınan haklı galibiyetin sevincini yaşıyoruz.  Ancak bu maç öncesinde işimizin zor olacağını biliyorduk. Ona göre, çalışmalarımızı yaptık ve tedbirlerimizi aldık. Kayseri Erciyesspor karşısında futbolcularımızın hepsi 90 dakika savaşarak iyi mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum" dedi.
Genç, dinamik bir takım olduklarını da ifade eden Zıvalıoğlu şöyle konuştu, "Mücadele yapısı yüksek, seyredenlere keyif veren takım olacağız. Takımımız iyi mücadele eden, sahada oyuncu gurubumuzla beraber gecemizi gündüzümüze katarak 1461 Trabzon'u yeniden aydınlık günlere taşıyacağımız inancımız  tam" diye konuştu. 
Kayseri Erciyesspor maçının geride kaldığını kaydeden Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, "Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağız. Bu maçı da mutlak suretle kazanmak istiyoruz. Dolayısıyla, diğer haftalardaki maçları da kazanarak güzel bir seri yakalamayı hedefliyoruz.  Biz 1461 Trabzon takımı olarak her maçı kazanma adına sahada en iyi şekilde mücadele vereceğiz. Bu nedenle Darıca Gençlerbirliği ile kendi evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 













 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.