Ziya Gökalp’ten 100.yıla özel video!

Kocaeli 22.04.2020 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ziya Gökalp’ten 100.yıla özel video!

23 Nisan coşkusuna Ziya Gökalp MTAL öğrencileri de ortak olmak için bir video hazırladılar. Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ekrem İBİŞ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mutlu ve güçlü Türkiye ülküsünü kuşaktan kuşağa, canlı bir meşale olarak devreden çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz... Bu çalışma için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...” ifadelerini kullandı. İŞTE ZİYA GÖKALP’Lİ ÇOCUKLARIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 100.YILINA YAKIŞIR PERFORMANSI

23 Nisan coşkusuna Ziya Gökalp MTAL öğrencileri de ortak olmak için bir video hazırladılar. Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ekrem İBİŞ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mutlu ve güçlü Türkiye ülküsünü kuşaktan kuşağa, canlı bir meşale olarak devreden çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz... Bu çalışma için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...” ifadelerini kullandı.

İŞTE ZİYA GÖKALP’Lİ ÇOCUKLARIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 100.YILINA YAKIŞIR PERFORMANSI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.