Ziyafet sofrasına tam not!

Çayırova 25.11.2019 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ziyafet sofrasına tam not!

Çayırova Belediyesi’nin Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapmasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahne alan “ Ziyafet Sofrası” adlı tiyatro izleyicilerden tam not aldı. Sinema, Tiyatro, Seminer, Konferans ve söyleşi gibi sosyal faaliyetlerle ilçede kültür ve sanatı canlı tutan Çayırova Belediyesi, "Ziyafet Sofrası" isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda kimi zaman düşündüren, kimi zaman güldüren sahneleriyle seyirciyi kendine bağlayan "Ziyafet Sofrası" Çayırova halkı tarafından büyük ilgiyle izlendi. Soğuk bir kış gününde yolu Hüdayi Dergâh'ına düşen iki kişinin hikâyesini anlatan oyun, yaşadığımız hayata dair de pek çok sorunun cevabını izleyiciye veriyor. İki kardeşin karınlarını doyurmak için geldikleri dergahta yaşadıklarını ve manevi bir hayatla tanışan ikilinin yeni tanıştıkları bu hayatı anlamaya çalışmalarını komik bir dille anlatan oyun Çayırova’lı tiyatro severlerden tam not aldı. Tiyatroyu ilçe haklı ile beraber izleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, program sonrası tebrik ettiği tiyatro ekibine günün anısına çiçek takdim etti.    

Çayırova Belediyesi’nin Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapmasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahne alan “ Ziyafet Sofrası” adlı tiyatro izleyicilerden tam not aldı.

Sinema, Tiyatro, Seminer, Konferans ve söyleşi gibi sosyal faaliyetlerle ilçede kültür ve sanatı canlı tutan Çayırova Belediyesi, "Ziyafet Sofrası" isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda kimi zaman düşündüren, kimi zaman güldüren sahneleriyle seyirciyi kendine bağlayan "Ziyafet Sofrası" Çayırova halkı tarafından büyük ilgiyle izlendi. Soğuk bir kış gününde yolu Hüdayi Dergâh'ına düşen iki kişinin hikâyesini anlatan oyun, yaşadığımız hayata dair de pek çok sorunun cevabını izleyiciye veriyor. İki kardeşin karınlarını doyurmak için geldikleri dergahta yaşadıklarını ve manevi bir hayatla tanışan ikilinin yeni tanıştıkları bu hayatı anlamaya çalışmalarını komik bir dille anlatan oyun Çayırova’lı tiyatro severlerden tam not aldı. Tiyatroyu ilçe haklı ile beraber izleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, program sonrası tebrik ettiği tiyatro ekibine günün anısına çiçek takdim etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.