19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ziyaret değil, icraat zamanı!

Gebze 10.04.2019 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ziyaret değil, icraat zamanı!

Tebrik ziyaretleri nedeniyle yeni Başkanlar sahaya inmekte zorlanıyor

Yeni Belediye Başkanlarına yönelik tebrik ziyaretleri nedeniyle icraatlar aksıyor. Bu işe sınırlama getirilmesini isteyen vatandaşlar,  “Şimdi ziyaretle zaman geçirilecek dönem değil, sahada icraat zamanı” diyerek dert yanıyor. Geçtiğimiz hafta mazbatalarını alarak görevine başlayan yeni Belediye Başkanlarından vatandaşlar icraat yapmalarını bekliyor. Ancak, Başkanların göreve başlar başlamaz gerçekleşen tebrik ziyaretleri, icraatlerin de gecikmesine neden oluyor. Belediye Başkanları deyim yerindeyse tebrik için gelen ziyaretçileri ağırlamaktan, sahaya çıkmaya fırsat bulamıyor. Bu nedenle vatandaşlar, bu ziyaretlere bir sınır koyulmasını ve Başkanların bir an araziye inerek, seçim vaatlerinin hayata geçirmelerini istiyor. VATANDAŞ HİZMET BEKLİYOR 31 Mart Yerel seçimleri sonrası Kocaeli’nin 11 İlçesinde Belediye Başkanları değişirken, Gebze Bölgesi’nde de 4 yeni isimle yeni bir dönem başlamış oldu. Ancak ilk günden beri, yoğun ziyaretçi trafiği, Başkanların sahaya inmesini de olumsuz yönde etkiliyor. Ziyaretçi ağırlamaktan icraat yapmaya fırsat bulamayan Belediye Başkanları, aynı zamanda Belediyeciliği öğrenmede de vakit kaybı yaşıyor. Bu duruma en çok içerleyen ise hiç kuşkusuz hizmet bekleyen vatandaşlar oldu. Tebriklerle geçen zamanın israf olduğunu ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanlarının seçim beyannamesinde verdikleri sözleri yerine getirmeleri için bir an evvel sahaya girmelerini istedi. SINIRLAMA GETİRİLSİN Kenti yöneten makamlara yeni isimlerin gelmesi sonrası ülkemizde yaşanan en önemli aksaklık hiç kuşkusuz tebrik ziyaretleri. İster seçimle ister atamayla gelsin, aylarca süren tebrik ziyaretleri, amir sıfatında ki seçilmişlerin ve atanmışların vaktini alan en önemli husus. Aynı kurum ve kişiler tarafından gerçekleşen bu ziyaretler zamanı çalarken, vatandaşlar bu işe bir sınırlama getirilmesini talep ediyor.
Tebrik ziyaretleri nedeniyle yeni Başkanlar sahaya inmekte zorlanıyor

Yeni Belediye Başkanlarına yönelik tebrik ziyaretleri nedeniyle icraatlar aksıyor. Bu işe sınırlama getirilmesini isteyen vatandaşlar,  “Şimdi ziyaretle zaman geçirilecek dönem değil, sahada icraat zamanı” diyerek dert yanıyor.

Geçtiğimiz hafta mazbatalarını alarak görevine başlayan yeni Belediye Başkanlarından vatandaşlar icraat yapmalarını bekliyor. Ancak, Başkanların göreve başlar başlamaz gerçekleşen tebrik ziyaretleri, icraatlerin de gecikmesine neden oluyor. Belediye Başkanları deyim yerindeyse tebrik için gelen ziyaretçileri ağırlamaktan, sahaya çıkmaya fırsat bulamıyor. Bu nedenle vatandaşlar, bu ziyaretlere bir sınır koyulmasını ve Başkanların bir an araziye inerek, seçim vaatlerinin hayata geçirmelerini istiyor.

VATANDAŞ HİZMET BEKLİYOR

31 Mart Yerel seçimleri sonrası Kocaeli’nin 11 İlçesinde Belediye Başkanları değişirken, Gebze Bölgesi’nde de 4 yeni isimle yeni bir dönem başlamış oldu. Ancak ilk günden beri, yoğun ziyaretçi trafiği, Başkanların sahaya inmesini de olumsuz yönde etkiliyor. Ziyaretçi ağırlamaktan icraat yapmaya fırsat bulamayan Belediye Başkanları, aynı zamanda Belediyeciliği öğrenmede de vakit kaybı yaşıyor. Bu duruma en çok içerleyen ise hiç kuşkusuz hizmet bekleyen vatandaşlar oldu. Tebriklerle geçen zamanın israf olduğunu ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanlarının seçim beyannamesinde verdikleri sözleri yerine getirmeleri için bir an evvel sahaya girmelerini istedi.

SINIRLAMA GETİRİLSİN

Kenti yöneten makamlara yeni isimlerin gelmesi sonrası ülkemizde yaşanan en önemli aksaklık hiç kuşkusuz tebrik ziyaretleri. İster seçimle ister atamayla gelsin, aylarca süren tebrik ziyaretleri, amir sıfatında ki seçilmişlerin ve atanmışların vaktini alan en önemli husus. Aynı kurum ve kişiler tarafından gerçekleşen bu ziyaretler zamanı çalarken, vatandaşlar bu işe bir sınırlama getirilmesini talep ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.