Zonguldaklılar Bıyık'a Geldi

Darıca 18.10.2018 - 22:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Zonguldaklılar Bıyık'a Geldi

Zonguldaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi Darca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret etti.

Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Darıca Ak Parti İlçöe Başkanlığına adeta çıkarma yaparak İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ı kalabalık bir heyetle ziyaret etti. Ziyaret esnasında Bıyık'a bir de çiçek takdiminde bulunan Zonguldaklılar Derneği Yönetimi, Darıca'ya olan hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık heyete ziyaretlerinden dolayuı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "İster siyasetçi olalım, ister sivil toplum kuruluşu olalım. Hepimizin tek derdi Darıcadır. Çeşitli memleketlerimizden koparak Darıca'yı yert edindik. Artık Darıcalıyız. Yaşadığımız doyduğumuz bu kentin gelişimi için çaba harcamaya el birliği ile devam edeceğiz."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Zonguldaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi Darca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret etti.

Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Darıca Ak Parti İlçöe Başkanlığına adeta çıkarma yaparak İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ı kalabalık bir heyetle ziyaret etti. Ziyaret esnasında Bıyık'a bir de çiçek takdiminde bulunan Zonguldaklılar Derneği Yönetimi, Darıca'ya olan hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık heyete ziyaretlerinden dolayuı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "İster siyasetçi olalım, ister sivil toplum kuruluşu olalım. Hepimizin tek derdi Darıcadır. Çeşitli memleketlerimizden koparak Darıca'yı yert edindik. Artık Darıcalıyız. Yaşadığımız doyduğumuz bu kentin gelişimi için çaba harcamaya el birliği ile devam edeceğiz."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.