19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zorba ve Sarıtoprak ailelerinin mutlu günü!

Darıca 15.03.2020 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Zorba ve Sarıtoprak ailelerinin mutlu günü!

Genç çift mutluluğa ‘evet’ dedi

İş adamı İlhami Sarıtoprak'ın oğlu, Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak'ın ağabeyi Gebze Ticaret Odası meclis Üyesi Özgür Sarıtoprak Salon Grand Toprak'ta düzenlenen nikah ve düğün töreni ile hayatını Hilal Zorba ile birleştirdi. ÖNEMLİ İSİMLER BİR ARAYA GELDİ Zorba ve Sarıtoprak ailelerinin mutlu gününde nikahı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken nikah şahitliğini İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı gibi bölgemizin iş, ticaret ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri yaptı.     KALABALIK SALONA SIĞMADI Düğün törenine ayrıca Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan,  Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Gebze CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca, Çayırova ve Gebze Belediye Meclis Üyeleri, CHP’li Yakup Törk, Gebze Ticaret odası genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurahman Arslantaş, Mikdat Aydın; Adem Yıldırım ve Yücel Yılmazel, GTO Meclis Üyeleri Özcan Dal ve Baran Aydın, Darıcalı İşadamı Kemal Öztanık, Dilovası Siyasetinin önde gelen ismi işadamı Ercan Dalkılıç, eski vekiller, eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları, iş, ticaret, siyaset ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı. Bizler de gazetemiz olarak genç çifte bir ömür mutluluklar diliyoruz.                      
Genç çift mutluluğa ‘evet’ dedi

İş adamı İlhami Sarıtoprak'ın oğlu, Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak'ın ağabeyi Gebze Ticaret Odası meclis Üyesi Özgür Sarıtoprak Salon Grand Toprak'ta düzenlenen nikah ve düğün töreni ile hayatını Hilal Zorba ile birleştirdi.

ÖNEMLİ İSİMLER BİR ARAYA GELDİ

Zorba ve Sarıtoprak ailelerinin mutlu gününde nikahı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken nikah şahitliğini İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı gibi bölgemizin iş, ticaret ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri yaptı.

 

 

KALABALIK SALONA SIĞMADI

Düğün törenine ayrıca Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan,  Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Gebze CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca, Çayırova ve Gebze Belediye Meclis Üyeleri, CHP’li Yakup Törk, Gebze Ticaret odası genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurahman Arslantaş, Mikdat Aydın; Adem Yıldırım ve Yücel Yılmazel, GTO Meclis Üyeleri Özcan Dal ve Baran Aydın, Darıcalı İşadamı Kemal Öztanık, Dilovası Siyasetinin önde gelen ismi işadamı Ercan Dalkılıç, eski vekiller, eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları, iş, ticaret, siyaset ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı. Bizler de gazetemiz olarak genç çifte bir ömür mutluluklar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.