ZORLU PERİYOT BAŞLIYOR

Spor 11.11.2015 - 08:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ZORLU PERİYOT BAŞLIYOR

Ramazan Silin yönetiminde ligde oynadığı 3 maçtan 5 puan çıkaran Darıca G.B’yi devrenin bitimine 6 hafta kala birbirinden zorlu 90 dakikalar bekliyor. Sarı yeşilliler, Bergama Belediyespor deplasmanıyla birlikte zorlu bir periyota girecek.

3.Lig 3.Grup’ta istikrarsız gidişatını sürdüren Darıca G.B’yi oldukça zor maçlar bekliyor. Son olarak sahasında Batman Petrolspor’la golsüz berabere kalarak 2 puan kaybı yaşayan sarı yeşilli temsilcimiz, ilk devrenin bitimine 6 hafta kala birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak. Bu periyotta Bergama Belediyespor, Kastamonuspor ve 24 Erzincanspor deplasmanlarına çıkacak olan Darıca G.B, sahasında ise Van BBSK, Çorum Belediyespor ve Bayburt GÖİ’yi konuk edecek. Temsilcimizin karşılaşacağı 6 rakibin 5’i sıralamada Darıca G.B’nin üzerinde bulunurken, sadece Van BBSK Darıca G.B’yi 3 puan geriden takip ediyor. CUMARTESİ BERGAMA, ÇARŞAMBA VAN 14 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Bergama Belediyespor’la karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün başladı. 1 günlük iznin ardından saat 16:00’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren sarı yeşillilerde, Teknik Direktör Ramazan Silin futbolcularıyla toplantı yaptı. Silin futbolcularına, ‘’Hepinize güveniyorum. Zorlu maç trafiğinden alnınızın akıyla çıkacağınıza inanıyorum’’ dedi. Öte yandan Darıca G.B, Bergama Belediyespor maçının ardından ligin 15.haftasında hafta içi mesaisinde 18 Kasım Çarşamba günü sahasında Van BBSK’yı konuk edecek.
Ramazan Silin yönetiminde ligde oynadığı 3 maçtan 5 puan çıkaran Darıca G.B’yi devrenin bitimine 6 hafta kala birbirinden zorlu 90 dakikalar bekliyor. Sarı yeşilliler, Bergama Belediyespor deplasmanıyla birlikte zorlu bir periyota girecek.

3.Lig 3.Grup’ta istikrarsız gidişatını sürdüren Darıca G.B’yi oldukça zor maçlar bekliyor. Son olarak sahasında Batman Petrolspor’la golsüz berabere kalarak 2 puan kaybı yaşayan sarı yeşilli temsilcimiz, ilk devrenin bitimine 6 hafta kala birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak. Bu periyotta Bergama Belediyespor, Kastamonuspor ve 24 Erzincanspor deplasmanlarına çıkacak olan Darıca G.B, sahasında ise Van BBSK, Çorum Belediyespor ve Bayburt GÖİ’yi konuk edecek. Temsilcimizin karşılaşacağı 6 rakibin 5’i sıralamada Darıca G.B’nin üzerinde bulunurken, sadece Van BBSK Darıca G.B’yi 3 puan geriden takip ediyor.

CUMARTESİ BERGAMA, ÇARŞAMBA VAN

14 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Bergama Belediyespor’la karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün başladı. 1 günlük iznin ardından saat 16:00’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren sarı yeşillilerde, Teknik Direktör Ramazan Silin futbolcularıyla toplantı yaptı. Silin futbolcularına, ‘’Hepinize güveniyorum. Zorlu maç trafiğinden alnınızın akıyla çıkacağınıza inanıyorum’’ dedi. Öte yandan Darıca G.B, Bergama Belediyespor maçının ardından ligin 15.haftasında hafta içi mesaisinde 18 Kasım Çarşamba günü sahasında Van BBSK’yı konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.