Zorlu periyot başlıyor

Spor 19.03.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Zorlu periyot başlıyor

DARICA G.B KALAN 6 MAÇIN 4’ÜNÜ DEPLASMANDA OYNAYACAK

Küme düşme potasının 7 puan uzağında bulunan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kalan 6 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacağı zorlu bir periyoda giriyor. Maç maç düşünerek ilerlemek isteyen sarı yeşilliler, 40 puan barajını yakalamak istiyor. Ligin son 6 haftasında küme düşme potasının 7 puan uzağında giren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, zorlu maç periyoduna başlıyor. Kalan 6 maçın 4’ünü dış sahada oynayacak olan sarı yeşilliler, kalan 2 maçını ise evinde oynayacak. Üst üste iki deplasman maçında Yozgatspor ve Diyarbekirspor’a konuk olacak sarı yeşilliler, ardından sırasıyla Pazarspor, Osmaniyespor(d), Karacabey Belediyespor ve Nevşehir Belediyespor(d) ile karşı karşıya gelecek. Maç maç düşünerek hedefe ilerlemek isteyen Darıca G.B öncelikli olarak Yozgatspor deplasmanından puanla dönerek hem rakibinin gerisine düşmemek, hem de rakiplerine mesaj vermek istiyor. 35 puanı bulunan sarı yeşillilerde hedef 40 puan barajını aşmak.
DARICA G.B KALAN 6 MAÇIN 4’ÜNÜ DEPLASMANDA OYNAYACAK

Küme düşme potasının 7 puan uzağında bulunan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kalan 6 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacağı zorlu bir periyoda giriyor. Maç maç düşünerek ilerlemek isteyen sarı yeşilliler, 40 puan barajını yakalamak istiyor.

Ligin son 6 haftasında küme düşme potasının 7 puan uzağında giren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, zorlu maç periyoduna başlıyor. Kalan 6 maçın 4’ünü dış sahada oynayacak olan sarı yeşilliler, kalan 2 maçını ise evinde oynayacak. Üst üste iki deplasman maçında Yozgatspor ve Diyarbekirspor’a konuk olacak sarı yeşilliler, ardından sırasıyla Pazarspor, Osmaniyespor(d), Karacabey Belediyespor ve Nevşehir Belediyespor(d) ile karşı karşıya gelecek. Maç maç düşünerek hedefe ilerlemek isteyen Darıca G.B öncelikli olarak Yozgatspor deplasmanından puanla dönerek hem rakibinin gerisine düşmemek, hem de rakiplerine mesaj vermek istiyor. 35 puanı bulunan sarı yeşillilerde hedef 40 puan barajını aşmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.