19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ZTK'da rakiplerimiz belli oldu!

Spor 06.09.2018 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ZTK'da rakiplerimiz belli oldu!

ZTK'da rakiplerimiz belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu müsabakaları kura çekimi İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.  Kura çekimi törenine Gebzespor'u temsilen kulüp yöneticileri Sezai İri ve Cem Demir katılırken, Çayırovaspor'u kura çekiminde Kulüp Başkanı Şevket Külte ve yönetici Murat Kalkan temsil etti. K.EREĞLİ-GEBZE, BARTIN-ÇAYIROVA 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, BAL ekiplerinden Karadeniz Ereğlispor ile, BAL temsilcimiz Çayırovaspor da yine bir BAL ekibi Bartınspor ile karşı karşıya gelecek. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan karşılaşmalarda her iki takımımız da maçlarını deplasmanda oynayacak. 1. Eleme Turunu geçen 21 takım ile TFF 3. Lig'de yer alan 53 takımın mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçları 12 Eylül'de oynanacak.
ZTK'da rakiplerimiz belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu müsabakaları kura çekimi İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.  Kura çekimi törenine Gebzespor'u temsilen kulüp yöneticileri Sezai İri ve Cem Demir katılırken, Çayırovaspor'u kura çekiminde Kulüp Başkanı Şevket Külte ve yönetici Murat Kalkan temsil etti.

K.EREĞLİ-GEBZE, BARTIN-ÇAYIROVA

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, BAL ekiplerinden Karadeniz Ereğlispor ile, BAL temsilcimiz Çayırovaspor da yine bir BAL ekibi Bartınspor ile karşı karşıya gelecek. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan karşılaşmalarda her iki takımımız da maçlarını deplasmanda oynayacak. 1. Eleme Turunu geçen 21 takım ile TFF 3. Lig'de yer alan 53 takımın mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçları 12 Eylül'de oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.