GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova'da Veliler Bilgilendirildi

Çayırova 05.10.2018 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da Veliler Bilgilendirildi

Geçtiğimiz hafta 2018-2019 eğitim öğretim dönemine başlayan ve 9 Mahallede hizmet veren Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri’nde velilere yönelik bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni eğitim öğretim döneminde 4 Bin öğrenci ve annelerine okul öncesi eğitim ve çeşitli branşlarda ücretsiz kurs hizmeti veren Çayırova Belediyesi, 9 Mahallede bulunan Anne- Çocuk Kulübü velilerini düzenlediği bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında bir araya getirdi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu ve Cumhuriyet Mahallesi Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde 2 gün devam eden bilgilendirme toplantısında Çayırova Belediyesi’nin Anne-Çocuk Kulübü velilerine tanımış avantajları içere içeren ücretsiz hizmetler anlatıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Psikolog Aysun Melek Çolak tarafından yapılan bilgilendirmede belediye tarafından bayanlara yönelik düzenlenen ücretsiz kurslar, sağlık ve yaşam seminerleri, konferanslar, çocuk gelişimi ve sağlıklı yaşam için düzenlenen spor aktivitelerinin önemi anlatıldı. Belediye’den Çayırovalı Bayanlara Büyük İmkan İnteraktif şekilde geçen ve velilerin sorularının da yanıt bulduğu seminerde Psikolog Çolak, çocuk gelişiminde anne ve baba etkisinin çok önemli olduğunun altını çizerek “Geleceğe sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirmek istiyorsak ilk önce kendi eksikliklerimizi gidermeliyiz. Bunun için belediyemizin sizlere sunduğu ücretsiz kurslar çok önemli. Bu kurslarımızda okuma yazma bilmeyenler öğreniyor. Çayırovalı bayanlarımız Kuranı Kerim öğrenip İngilizce ve Arapça dil kurslarına katılabiliyorlar. Anne-Çocuk Kulübü velilerimiz haftanın belirli günleri yarı olimpik yüzme havuzundan ücretsiz faydalanıyor. Çocuk gelişimi, okul öncesi eğitimi ve her ay bir konuyu içeren ve her ay konusunda uzman hekimlerin katıldığı sağlık seminerlerine katılıyor. Yine belediye bünyesinde sağlıklı yaşam programlarına katılarak formlarını koruyorlar. Yapılan bu hizmetler Çayırova’lı hanımlarımız için. Duyurular ve hizmetler iyi takip edilmeli. Bu imkanlardan maksimum düzeyde faydalanılmalı” dedi.
Geçtiğimiz hafta 2018-2019 eğitim öğretim dönemine başlayan ve 9 Mahallede hizmet veren Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri’nde velilere yönelik bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni eğitim öğretim döneminde 4 Bin öğrenci ve annelerine okul öncesi eğitim ve çeşitli branşlarda ücretsiz kurs hizmeti veren Çayırova Belediyesi, 9 Mahallede bulunan Anne- Çocuk Kulübü velilerini düzenlediği bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında bir araya getirdi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu ve Cumhuriyet Mahallesi Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde 2 gün devam eden bilgilendirme toplantısında Çayırova Belediyesi’nin Anne-Çocuk Kulübü velilerine tanımış avantajları içere içeren ücretsiz hizmetler anlatıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Psikolog Aysun Melek Çolak tarafından yapılan bilgilendirmede belediye tarafından bayanlara yönelik düzenlenen ücretsiz kurslar, sağlık ve yaşam seminerleri, konferanslar, çocuk gelişimi ve sağlıklı yaşam için düzenlenen spor aktivitelerinin önemi anlatıldı.


Belediye’den Çayırovalı Bayanlara Büyük İmkan


İnteraktif şekilde geçen ve velilerin sorularının da yanıt bulduğu seminerde Psikolog Çolak, çocuk gelişiminde anne ve baba etkisinin çok önemli olduğunun altını çizerek “Geleceğe sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirmek istiyorsak ilk önce kendi eksikliklerimizi gidermeliyiz. Bunun için belediyemizin sizlere sunduğu ücretsiz kurslar çok önemli. Bu kurslarımızda
okuma yazma bilmeyenler öğreniyor. Çayırovalı bayanlarımız Kuranı Kerim öğrenip İngilizce ve Arapça dil kurslarına katılabiliyorlar. Anne-Çocuk Kulübü velilerimiz haftanın belirli günleri yarı olimpik yüzme havuzundan ücretsiz faydalanıyor. Çocuk gelişimi, okul öncesi eğitimi ve her ay bir konuyu içeren ve her ay konusunda uzman hekimlerin katıldığı sağlık seminerlerine katılıyor. Yine belediye bünyesinde sağlıklı yaşam programlarına katılarak formlarını koruyorlar. Yapılan bu hizmetler Çayırova’lı hanımlarımız için. Duyurular ve hizmetler iyi takip edilmeli. Bu imkanlardan maksimum düzeyde faydalanılmalı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.