GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

DARICA’DA ÇOK ÖZEL BİR ETKİNLİK

Darıca 05.10.2018 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA’DA ÇOK ÖZEL BİR ETKİNLİK

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Darıca Belediyesi anlamlı bir etkinliğe imza attı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Darıca Belediyesi veteriner hekim ve Zabıta Ekipleri tarafından Özel Seymen Koleji’nde öğrencilere sokak hayvanları ile ilgili seminer verilirken, Darıca Belediyesi’nin sokak hayvanları ile ilgili çalışmaları hakkında da bilgiler aktarıldı. BARINMA VE REHABİLİTE MERKEZİ YAPILACAK Etkinlikte veteriner hekim ve Zabıta Ekipleri tarafından sokak hayvanları ile ilgili genel bilgiler aktarılırken, belediyenin sokak hayvanları ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. Yetkililer sokak hayvanlarının kısırlaştırma, aşılama ve diğer kontrollerin yapılması amacıyla belediye bünyesinde barınma ve rebilite merkezinin yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade ettiler. Yetkililer ayrıca Darıca Belediyesi tarafından 5119 sayılı hayvanları koruma kanunu gereği Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hayvan Refahı ekibi sokak hayvanlarının rehabilitesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğünü ayrıca sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için geçtiğimiz aylarda parklarda hayata geçirilen ve “kedi evi” olarak adlandırılan barınma kulübelerinin sayısını artırarak sokak hayvanlarının özellikle kış aylarında barınması adına çalışmaların devam ettiğini  söylediler.
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Darıca Belediyesi anlamlı bir etkinliğe imza attı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Darıca Belediyesi veteriner hekim ve Zabıta Ekipleri tarafından Özel Seymen Koleji’nde öğrencilere sokak hayvanları ile ilgili seminer verilirken, Darıca Belediyesi’nin sokak hayvanları ile ilgili çalışmaları hakkında da bilgiler aktarıldı.

BARINMA VE REHABİLİTE MERKEZİ YAPILACAK

Etkinlikte veteriner hekim ve Zabıta Ekipleri tarafından sokak hayvanları ile ilgili genel bilgiler aktarılırken, belediyenin sokak hayvanları ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. Yetkililer sokak hayvanlarının kısırlaştırma, aşılama ve diğer kontrollerin yapılması amacıyla belediye bünyesinde barınma ve rebilite merkezinin yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade ettiler.

Yetkililer ayrıca Darıca Belediyesi tarafından 5119 sayılı hayvanları koruma kanunu gereği Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hayvan Refahı ekibi sokak hayvanlarının rehabilitesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğünü ayrıca sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için geçtiğimiz aylarda parklarda hayata geçirilen ve “kedi evi” olarak adlandırılan barınma kulübelerinin sayısını artırarak sokak hayvanlarının özellikle kış aylarında barınması adına çalışmaların devam ettiğini  söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.