Darıca Çanakkale’yi Unutmadı

18.03.2017 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Çanakkale’yi Unutmadı

Çanakkale Zaferi’nin 102 yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören düzenlendi

Törende Darıca Kaymakamlığı, Darıca Garnizon Komutanlığı, Darıca Belediyesi ve Türkiye Harp Malülü ve Gaziler Derneği Darıca Şubesi çelenkleri Atatürk Anıtına sunuldu. Protokolün yoğun ilgi gösterdiği törende Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca’da yaşayan gazi ve şehit yakınları, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Darıca’da görev yapan muhtarlar, Darıca’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ayrıca El-Bab’ta şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim’in babası Mustafa Tevlim’de yer aldı. Çelenklerin sunumu sonrası tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu. Çanakkale Savaşı Zaferi’nin kutlamaları ve şehitlerin anılmasına ilişkin program ilçede ki okullar ve Darıca Şehitliği’ndeki çeşitli etkinliklerle devam etti. Haber : Adnan Ayvaz
Çanakkale Zaferi’nin 102 yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören düzenlendi

Törende Darıca Kaymakamlığı, Darıca Garnizon Komutanlığı, Darıca Belediyesi ve Türkiye Harp Malülü ve Gaziler Derneği Darıca Şubesi çelenkleri Atatürk Anıtına sunuldu. Protokolün yoğun ilgi gösterdiği törende Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca’da yaşayan gazi ve şehit yakınları, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Darıca’da görev yapan muhtarlar, Darıca’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ayrıca El-Bab’ta şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim’in babası Mustafa Tevlim’de yer aldı. Çelenklerin sunumu sonrası tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu. Çanakkale Savaşı Zaferi’nin kutlamaları ve şehitlerin anılmasına ilişkin program ilçede ki okullar ve Darıca Şehitliği’ndeki çeşitli etkinliklerle devam etti.

Haber : Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.