İMES Dostlarını Yalnız Bırakmadı

Gebze 07.10.2018 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İMES Dostlarını Yalnız Bırakmadı

İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan sokak hayvanları için mama istasyonları ve kimlikleştirme çalışmaları sürdürülüyor.

Farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten İMES OSB Yönetimi bölgede yer alan tüm canlıların yaşam alanlarını iyileştirmeye yönelik faaliyetlerinin devam ettiğini, kış şartları için de hazırlıkların sürdürüldüğünü bildiriyor. 4 Ekim dünya Hayvanları Koruma Günü’nde İMES’te bulunan hayvanlara mama ve su dağıtımı gerçekleştirildi. İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay vatandaşları sokak hayvanlarını korumaya davet etti. Küçükay, “Bir aya havalar soğuyacak. Sokakta yaşayan dostlarımıza destek olmalıyız. Soğuk hava şartlarında apartmanlarımızı, dükkanlarımızı ya da bodrum katlarımızda sokak hayvanlarının sığınmasına izin vermeliyiz ki soğuktan donup hayatlarını kaybetmesinler.” dedi. KÜBRA AKABALI
İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan sokak hayvanları için mama istasyonları ve kimlikleştirme çalışmaları sürdürülüyor.

Farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten İMES OSB Yönetimi bölgede yer alan tüm canlıların yaşam alanlarını iyileştirmeye yönelik faaliyetlerinin devam ettiğini, kış şartları için de hazırlıkların sürdürüldüğünü bildiriyor. 4 Ekim dünya Hayvanları Koruma Günü’nde İMES’te bulunan hayvanlara mama ve su dağıtımı gerçekleştirildi. İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay vatandaşları sokak hayvanlarını korumaya davet etti. Küçükay, “Bir aya havalar soğuyacak. Sokakta yaşayan dostlarımıza destek olmalıyız. Soğuk hava şartlarında apartmanlarımızı, dükkanlarımızı ya da bodrum katlarımızda sokak hayvanlarının sığınmasına izin vermeliyiz ki soğuktan donup hayatlarını kaybetmesinler.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.