19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MÜSİAD'dan üyelerine 'gümrük' paneli

Kocaeli 07.05.2024 - 14:56, Güncelleme: 07.05.2024 - 14:56
 

MÜSİAD'dan üyelerine 'gümrük' paneli

MÜSİAD Kocaeli Şubesi, 'Dış Ticarette Gümrük Uygulamaları’ konulu bir panelinde iş insanlarının bir araya getirdi

MÜSİAD Kocaeli Şubesi, iş dünyasının dikkatini gümrük işlemlerinin önemine dikkat çekmek amacıyla ‘Dış Ticarette Gümrük Uygulamaları’ konulu bir panel düzenledi. Panelde, sektörün önde gelen isimleri güncel uygulamaları ve sektördeki yenilikler ele alındı. Panel öncesinde lojistik sektöründe faaliyet gösteren MÜSİAD üyelerine ziyaretler düzenlendi. Ardından MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Mehmet Metin Korkmaz’ın moderatör olduğu panelde, Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Serdar Keskin konuşmacı olarak yer aldı.   MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu’nun açılış konuşmalarıyla başlayan program MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Korkmaz’ın sektör kurulu faaliyet sunumu ile devam etti. Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ocak’ın yapmış olduğu sunumda Dış Ticaret, ihracat, ithalat ve idari konulara değinildi. Yapılan sunumların ardından Panel kısmında, Ocak ve Keskin soruları cevaplandırdı. Panel katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşirken dış ticaretin önündeki gümrük engellerinin aşılmasına yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. Program hediye takdimi ve aile fotoğrafıyla son buldu.  
MÜSİAD Kocaeli Şubesi, 'Dış Ticarette Gümrük Uygulamaları’ konulu bir panelinde iş insanlarının bir araya getirdi

MÜSİAD Kocaeli Şubesi, iş dünyasının dikkatini gümrük işlemlerinin önemine dikkat çekmek amacıyla ‘Dış Ticarette Gümrük Uygulamaları’ konulu bir panel düzenledi. Panelde, sektörün önde gelen isimleri güncel uygulamaları ve sektördeki yenilikler ele alındı.

Panel öncesinde lojistik sektöründe faaliyet gösteren MÜSİAD üyelerine ziyaretler düzenlendi. Ardından MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Mehmet Metin Korkmaz’ın moderatör olduğu panelde, Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Serdar Keskin konuşmacı olarak yer aldı.

 

MÜSİAD'dan üyelerine 'gümrük' paneli 

MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu’nun açılış konuşmalarıyla başlayan program MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Korkmaz’ın sektör kurulu faaliyet sunumu ile devam etti. Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ocak’ın yapmış olduğu sunumda Dış Ticaret, ihracat, ithalat ve idari konulara değinildi. Yapılan sunumların ardından Panel kısmında, Ocak ve Keskin soruları cevaplandırdı. Panel katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşirken dış ticaretin önündeki gümrük engellerinin aşılmasına yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. Program hediye takdimi ve aile fotoğrafıyla son buldu.

 

MÜSİAD'dan üyelerine 'gümrük' paneli 

MÜSİAD'dan üyelerine 'gümrük' paneli 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.