AK Parti Grup Başkan Vekili Bozkurt oldu

Kocaeli 19.04.2024 - 14:48, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:48
 

AK Parti Grup Başkan Vekili Bozkurt oldu

AK Parti'nin İzmit Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt oldu

İzmit Belediyesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk meclis toplantısını yarın (20 Mart Cumartesi) gerçekleştirilecek. Meclis toplantısı öncesi AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı toplandı. Toplantıda İzmit Belediyesinin AK Parti Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt oldu. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, yaptığı açıklamada "AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili olarak Meclis Üyemiz Aykut Bozkurt’u görevlendirdik. AK Parti’mize ve İzmit’imize hayırlı olsun" diye konuştu. İnşaat Mühendisi Aykut Bozkurt, Nevzat Doğan döneminde de İzmit Belediyesinde meclis üyesi olarak görev yapıyordu.   AYKUT BOZKURT KİMDİR? 1964 Sakarya doğumlu olan Aykut Bozkurt, Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu. 1996-1999 yılları arasında MHP il başkan yardımcılığı görevini yürüten Bozkurt, 3 dönem Kocaeli Ticaret Odası üyeliği, bir dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. 26 yıldır Kocaeli’nde ikamet eden Bozkurt, aynı zamanda Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Sakaryalılar Derneği ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde üyelikleri bulunuyor. Bozkurt, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli eski Şube Başkanlarından. Bozkurt evli ve 3 çocuk babası.  
AK Parti'nin İzmit Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt oldu

İzmit Belediyesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk meclis toplantısını yarın (20 Mart Cumartesi) gerçekleştirilecek. Meclis toplantısı öncesi AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı toplandı. Toplantıda İzmit Belediyesinin AK Parti Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt oldu. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, yaptığı açıklamada "AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili olarak Meclis Üyemiz Aykut Bozkurt’u görevlendirdik. AK Parti’mize ve İzmit’imize hayırlı olsun" diye konuştu. İnşaat Mühendisi Aykut Bozkurt, Nevzat Doğan döneminde de İzmit Belediyesinde meclis üyesi olarak görev yapıyordu.

 

AYKUT BOZKURT KİMDİR?

1964 Sakarya doğumlu olan Aykut Bozkurt, Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu. 1996-1999 yılları arasında MHP il başkan yardımcılığı görevini yürüten Bozkurt, 3 dönem Kocaeli Ticaret Odası üyeliği, bir dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. 26 yıldır Kocaeli’nde ikamet eden Bozkurt, aynı zamanda Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Sakaryalılar Derneği ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde üyelikleri bulunuyor. Bozkurt, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli eski Şube Başkanlarından. Bozkurt evli ve 3 çocuk babası.

 

AK Parti Grup Başkan Vekili Bozkurt oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.